17.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024
foto:www.thermorecetas.com

Ingredients
· 250 g de formatge maonès semi
· 100 g de nous picades
· 120 g de galleta picada amb julivert
· 50 g de xampinyons picats
· 4 ous
· 3 alls
· 1 culleradeta de sal
· 1 culleradeta de pebre bord
· 1 1/2 culleradeta de moraduix
· Brou de verdures
· Un raig d’oli verge
· Farina

Ratllam el formatge i tallam els alls ben menuts.

A part, sofregim els xampinyons i mesclam bé amb les nous, la galleta, els ous, la sal, el pebre i el moraduix. Ho enrotllam i enfarinam el rotlo.

Posam una greixonera al foc amb un raig d’oli verge i fregim bé el rotlo a foc mitjà, fins que quedi ben dauradet per totes bandes. Ho anam rodant perquè no es dauri massa.
Hi afegim el brou de verdures, procurant que cobreixi només fins a la meitat o un poc menys.

Enfornam a 180 ºC, amb el forn prèviament calent, uns quaranta minuts.
Se serveix calent.

darreres notícies

et pot interessar