16.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 26 abril 2025
Pollastre amb taronja
Foto: https://www.canapaulina.es/

Ingredients :

· 1 kg de pit de pollastre

· Farina de blat de moro (tipus Maizena)

· Ou

· Farina

· Una tassa i mitja d’aigua

· Suc d’una taronja

· Suc d’una llimona

· Mitja tassa de vinagre d’arròs o de poma

· Mitja cullerada de gingebre ratllat

· 2 cullerades de salsa de soja

· 1 cullerada de taronja ratllada

· 1 tassa de sucre

· 2 alls

· 3 cullerades de farina de blat de moro diluïda dins un quart de tassa d’aigua

Primer de tot, passam els pits de pollastre, tallats a daus i salpebrats amb sal d’all, per farina de blat de moro, llavors per ou i finalment per farina. Els fregim amb oli calent fins que siguin daurades. Les reservam damunt paper absorbent.

A part, posam dins una olla: l’aigua, el suc de taronja i de llimona, el vinagre d’arròs i la salsa de soja. Ho deixam bullir tres minuts. Seguidament, hi afegim el sucre, la taronja i el gingebre ratllat i l’all. Ho remenam fins que el sucre quedi ben dissolt. Finalment, hi afegim la farina de blat moro dissolta dins l’aigua i no ens aturam de remenar fins que tot torni espès.

Per acabar, cobrim el pollastre amb aquesta salsa, el decoram amb cibulet i sèsam i el servim amb un poc d’arròs al vapor o fregit.

darreres notícies

et pot interessar