15.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 19 setembre 2024

Ingredients (3 persones)
· 130 g de farina de soja
· 100 g de xampinyons portobel·lo
· 100 g de gírgoles de card
· 1 ou
· 2 cullerades soperes de sèsam torrat
· 1 culleradeta de moraduix
· 1 culleradeta de romaní picat
· 1 culleradeta d’alls tendres picats
· 1 cullerada de cafè de nou moscada
· 1 ceba morada
· Sal
· Oli d’oliva
· Pebre bo

Picam els bolets i la ceba ben prims i hi afegim tots els altres ingredients, llevat de les llavors de sèsam. Ho mesclam bé i ho posam dins un motlo rectangular d’un pam, prèviament untat i enfarinat.

Ho enfornam a 210 ºC devers vint minuts amb foc a dalt i a baix. Comprovam adesiara que sigui cuit picant amb un bastonet. Quan sigui cuit hi escampam les llavors de sèsam torrat per damunt. Consumim a temperatura ambient.

darreres notícies

et pot interessar

Xavier Rosselló Lozano, Investigador clínic de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears, cardiòleg de l’Hospital Universitari de Son Espases i professor associat de la UIB

“La consulta amb el cardiòleg, tal com l’entenem, s’hauria d’abolir”