Ingredients
· 5 ous
· 125 g de sucre
· 125 g de farina integral
· 1 culleradeta de vainilla
· Decoració:
· 300 g de crema muntada amb sucre
· 100 g de maduixes
· 2 kiwis
· 2 rodanxes de pinya amb almívar
· 50 g de raïm vermell
· 50 g de nous trossejades
Primer untam un motlo de 22 cms de diàmetre, hi col·locam a la base paper de cuina i ho tornam untar amb mantega fusa.
Començam el bescuit: batem els ous i anam afegint el sucre a poc a poc fins que tenim una mescla grogueta i esponjosa. Ha de doblar el seu volum inicial.
També a poc a poc i a mà, anam afegint la farina integral amb la vainilla, tamisada i de forma envoltant. Enfornam aquesta mescla a 180º C uns 25 minuts.
En treure-ho del forn ho deixam refredar i ho tallam en 3 capes amb l’ajut d’un ganivet de serra.
Feim el farcit cobrint la primera part del pastís amb una capa generosa de nata pujada i la meitat de la fruita, posam la següent capa de pastís al damunt i repetim l’operació.
Finalment untam la darrera capa de pastís amb nata pujada, fruita i un parell d’ametles (opcional), decorant les parets del pastís amb nou trossejada