15.2 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 21 novembre 2024
Fotografia extreta de 800noticias.com

Ingredients
·1 tassa d’aigua
·2 tasses de nata líquida
·1 tassa de sucre
·2 culleradetes de licor de cafè
·3 culleradetes de taronja ratllada
·8 vermells d’ou


Posam al foc l’aigua amb el sucre, menys dues culleradetes, i ho deixam bullir cinc minuts, mentre ho remenam de tant en tant. Afegim el cafè, ho remenam molt bé i ho deixam refredar.
Durant el procés, dins un bol batem els vermells d’ou, hi incorporam la mescla anterior i ho colam tot. Ho tornam posar a foc baix i amb una cullera de fusta ho remenam fins a obtenir una espècie de glacejat. Quan comenci a bullir, s’espessirà més i incorporarem la taronja ratllada i ho deixarem refredar.
Un cop fred hi abocarem i integrarem el licor. Després ho deixarem dins el congelador, sense que arribi a congelar-se.
Mentrestant, batrem la nata molt freda i quan s’espesseixi, hi afegirem les dues cullerades de sucre i, molt a poc a poc, la mescla del cafè del congelador. Ho posarem dins motlos o copes individuals dins la gelera, i millor si les feim d’un dia per l’altre.
El parfait, pot dur una base de pionono, pa de pessic, pasta de galetes triturades amb mantega, etc. També el podem decorar amb fils de xocolata blanca, negra o caramel.

darreres notícies

et pot interessar

Una passejada pel nostre passat – Mai Som Tots Teatre