Ingredients
· 900 g de nap blanc
· 200 g d’espàrrecs verds
· 100 g de faves tendres
· 3 alls
· 2 brots de moraduix fresc
· 6 cullerades de salsa de soja dolça
· sal
· Oli
· Pebre bo
Rentam els naps, els llevam la part de dalt i la de baix, els pelam i tallam en grells gruixadets.
Dins una greixonera grossa amb un rajolí d’oli verge, hi afegim el nap i la sal, ho dauram a foc fort i després ho abaixam i tapam perquè es faci bé.
Seguidament, rentam els espàrrecs, els deixam degotar i els trossejam llevant els culs. Pelam i tallam els alls en llesquetes fines.
Un cop els naps estiguin ben fets, hi afegim els espàrrecs, les faves, el moraduix desfullat i el pebre negre. Ho saltejam fins que les faves estiguin torradetes. Hi afegim l’all i ho tornam a saltejar.
Hi abocam la soja dolça i ho deixam glacejar uns minuts. Serviu-ho ben calent