18.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 3 desembre 2024

INGREDIENTS
·Quatre lloms de lluç sense espines
·200 g de coes de gambes pelades
·Quatre alls
·Una punta de pebre coent o de caiena (opcional)
·Julivert
·Oli d’oliva verge extra
·Sal
·Vi blanc sec


Començam pelant i tallant els alls en làmines, picam el julivert i també tallam en làmines molt fines la punta del pebre coent.
Eixugam molt bé els lloms de lluç, els posam un poc de sal i els saltam, volta i volta, dins una planxa calenta amb un poc d’oli d’oliva.
Mentrestant, també saltarem els alls amb un poc d’oli i, quan comencin a daurar-se, hi afegirem les gambes, el pebre coent i el vi. Ho saltam tot durant un minut, fins que les gambes tenguin color i l’alcohol s’evapori. Després, hi afegirem el julivert picat.
Servim el saltat per damunt el peix, ben calent i acabat de fer.

darreres notícies

et pot interessar

Què és per vosaltres la sostenibilitat (turística)?