10.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 4 desembre 2024
Botifarra negra vegetal
Foto: https://receptesvegetarianes.com/

Ingredients

· 4 albergínies retxades mitjanes

· 2 cebes vermelles

· 4 cullerades de pinyons

· 2 cullerades de moraduix

· Vi blanc

· Sal

· Oli madurat amb all

· Pebre bo

· Embolcall vegetal d’algues

Començam rentant, pelant i tallant la ceba fineta. La posam dins una greixonera amb un poc d’oli d’oliva amb all i la cuinam una mica sense que es dauri.

Continuam rentant i tallant a cubs petits les albergínies i les afegim a la greixonera quan la ceba es comenci a transparentar, i remenam fins que estiguin ben blanetes i mesclades. Hi afegim sal.

L’albergínia s’anirà desfent, i en uns 45 minuts estarà llesta.

Després afegirem els pinyons, el moraduix, el prebe bó i un raig de vi blanc; ho deixam reduir uns deu minuts i rectificam el punt de sal.

Deixam que refredi bé durant unes hores i ho embotim dins l’embolcall vegetal d’algues i deixam que reposi. Hem de tenir en compte que no és un producte carni curat i la durabilitat és més aviat curta.

* Nota: l’embolcall vegetal és un producte destinat a substituir el budell en receptes veganes i vegetarianes. Té molta durabilitat i és perfectament comestible. En podreu trobar fàcilment a botigues especialitzades en alimentació vegetariana

darreres notícies

et pot interessar

Què és per vosaltres la sostenibilitat (turística)?