22.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024
aletes de pollastre amb salsa
foto: https://www.capgros.com/

Ingredients
· 1 kg d’ales de pollastre
· 1 ceba grossa
· 400 g de tomàtiga natural
· 150 ml de vi blanc
· Julivert
· Sal
· Pebre bo
· Oli d’oliva
· 2 culleradetes de sucre

Netejam i salpebram les aletes i les dauram dins una cassola amb oli d’oliva ja calent. Un cop daurades, abaixam el foc i hi afegim la ceba i ho deixam coure fins que la ceba sigui cuita.

Després, hi afegim el vi blanc i apujam el foc perquè s’evapori l’alcohol. Hi incorporam la tomàtiga i les culleradetes de sucre.

Ho anam remenant i cuinant a foc suau fins que les aletes siguin tendres i la salsa espessesqui.

Rectificam el punt de sal, ho empolvoram amb julivert picat i ho servim.

darreres notícies

et pot interessar