19.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024

Són moltes les ocasions que els socialistes hem denunciat el nostre malestar pel “modus operandi” de l’equip de govern i del batle, que no sols aplica el totalitarisme a la política municipal, sinó que també menysprea la legitimitat de l’oposició, cosa que demostra un tarannà poc dialogant i autoritari.

Desgraciadament, aquesta conducta l’haurem de suportar durant la present legislatura, una actitud intolerant i dictatorial d’un batle que, de manera lamentable, ha perdut el respecte a tothom i continua fent i desfent al marge de tot i fent pública la seva permissivitat respecte als insults i el mal comportament.

El batle i els seus socis no fan cap esforç per comportar-se, respectar les institucions i ajustar-se estrictament al que marca la normativa. Practiquen la lluita bruta, subterrània i fosca amb l’objectiu de silenciar el que els deim quan no els agrada, i violen així el dret a defensar els nostres punts de vista i raonaments, i atempten contra la llibertat d’expressió.
Els partits de l’oposició a l’Ajuntament de Felanitx representen més del 53 % de l’electorat, i això no sembla importar-li al govern municipal, que actua com si únicament ells fossin els únics representants triats pels ciutadans.

Tornam a insistir-hi: és necessari retornar la dignitat a aquesta institució municipal, maltractada pel batle i els seus socis, i demanam que compleixi les regles de joc democràtic i faci una política neta, tal com estableix la llei.

Volem tornar a recordar que el Pi va rompre el pacte d’esquerres i es va entendre amb el PP i un trànsfuga únicament per garantir la cadira quatre anys. Per tant, s’ha de comprendre que tant l’agrupació socialista com els votants desaproven la falta de compromís i paraula del batle, i per això el nostre tarannà és fiscalitzar amb lupa tota l’acció temerària de l’equip de govern, perquè nosaltres no som ni socis ni col·laboradors per rentar la cara a ningú.

Entenem la divergència política i la diferència d’opinions, però de cap manera podem permetre la falta de respecte a les darreres plenàries, on hem sofert faltes de respecte immerescudes com a persones i com a representants de part del poble que som.

Per concloure, volem donar els molts d’anys als veïns i veïnes de Son Negre, que després de dos anys han pogut reunir-se novament. Hauríem estat encantats d’acompanyar-vos a la cita, però el batle de Felanitx va amagar la convidada a l’oposició, tot i que el delegat de Batlia li va encomanar traslladar la convidada a la resta de regidors del consistori. Per a properes celebracions us demanam que contacteu amb nosaltres directament, vist que el batle continua amb la seva dinàmica barroera i poc democràtica d’amagar coses a la resta de membres de la corporació local.

darreres notícies

et pot interessar