18.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024

En un escrit a aquest setmanari, el grup socialista de la vila fa un elogi a qui ha estat el seu cap de llista i ha portat el grup a les fites més baixes, pel que fa al nombre de vots obtinguts en unes eleccions. A l’escrit hi trobam frases com “sempre defensant els interessos de Felanitx”. Curiosa defensa, quan aquesta persona va preferir un càrrec a Palma en lloc de quedar com a cap de l’oposició i defensar aquests interessos generals, com sí que va fer el Bloc per Felanitx (que, per cert, ha augmentat i molt). Més aviat va intentar defensar els seus interessos particulars. Això, l’escrit ho anomena (irònicament?) “dedicació absoluta”.

Més endavant llegim: “ha possibilitat fer créixer l’agrupació i ser més forts”. Créixer? Més forts? Si mai no havien estat tan avall. Si han reduït a la meitat el nombre de regidors! Això no és ser més forts, això és fer els ous en terra.

En resum, aquest escrit signat per l’agrupació que la persona elogiada presideix només té un nom: “ens prenen per beneits”.

darreres notícies

et pot interessar