21.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
El batle i el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, amb la cap d’explotació de la concessionària
El batle i el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, amb la cap d’explotació de la concessionària

Arrel de les queixes dels usuaris de les noves línies i freqüències del transport públic per carretera, el batle, Jaume Monserrat, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastià Adrover, s’han reunit amb la cap d’explotació de l’empresa Sagalés-Caldentey, Francisca Caldentey, concessionària del servei a la nostra comarca.

Un bus que connecti Portocolom i Palma directament, modificar freqüències o canviar algunes parades de lloc, són algunes de les demandes ciutadanes que han posat damunt la taula durant la reunió. A més, el batle s’ha compromès a mantenir una reunió amb el Consorci de Transports de Mallorca (TIB) la pròxima setmana, per fer-los arribar aquestes demandes. “Aprofitarem la trobada per demanar una marquesina a la parada de Cala Ferrera, que donarà qualitat a aquest nucli turístic i insistirem perquè la línia regular que trasllada els estudiants que queden fora del servei del transport escolar es pugui modificar per donar una millor assistència a l’alumnat”, ha explicat el batle.

Per la seva part, Francisca Caldentey ha explicat que “el servei ve marcat pel Consorci de Transports. Som conscients que quan hi ha canvis alguns ciutadans se’n veuen beneficiats en el servei, mentre que d’altres en són perjudicats. Estam oberts a estudiar la possibilitat de fer algunes modificacions puntuals en les parades, sempre que comptem amb el vistiplau del Consorci (TIB), que són els que tenen la darrera paraula”.

darreres notícies

et pot interessar