24.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 8 setembre 2024

Aquest dilluns va començar la recollida porta a porta, als moments d’escriure aquesta columna, encara no es pot fer cap valoració, llevat del partit socialista i els seus escriptors, per a qui tot és negatiu.

És cert que les àrees d’aportació no estan acabades, no es poden fer valoracions fins d’aquí un parell de mesos. Al proper ple s’ha d’adjudicar el lot 2, de recollida de voluminosos i gestió de les àrees d’aportació i deixalleries.

Sí que podem dir que és sorprenent que a la columna de la setmana passada es criticàs tant la posada en marxa de la recollida porta a porta, o la construcció de les àrees d’aportació, quan ells varen ser incapaços de construir la deixalleria, ni enllestir cap gestió en la millora de residus. Això implica feina, compromís; no basta fer declaracions d’intencions, ni crear plataformes, ni associacions; falta gestió, compromís i feina.

D’aquí poc, com bé sabeu, a l’Ajuntament tendrem un tècnic o una tècnica de medi ambient, perquè medi ambient no sols és gestió de residus, també és aigua, mar, sol, terra, paisatge.

No, no podem deixar de banda la columna de la setmana passada del senyor Duarte. Sí, el senyor Duarte és qui escriu la columna del Partit Socialista. I com ho sabem? Perquè cada vegada que recorda el sou brut de la batlessa és ell, i quan la columna està escrita amb odi, ràbia, frustració, és seva. Tan poc va aprendre de cinc anys de regidor que no sap que no es pot convocar cap plaça fins que s’hagi jubilat la persona que la cobreix, això ha passat amb plaça de bibliotecari o bibliotecària, normalitzador o normalitzadora; ja hi ha data per l’examen.

Igualment, no va aprendre com es cobria la plaça de la Fundació Cosme Bauçà. Aquest dimecres passat es varen aprovar les bases per la contractació del servei. Mentre ell es remou dins la ràbia de frustració, nosaltres ja hem posat en marxa el tríptic cultural trimestral, molt sol·licitat pels felanitxers i felanitxeres. S’ha duit a terme la primera mostra de teatre infantil i juvenil, amb molt d’èxit. I el més important, ja tenim en marxa la licitació del nou auditori. Els socialistes de Felanitx, no sabem qui són, si els dos regidors que conformen la corporació municipal o els escriptors de les columnes setmanals i de cartes anònimes d’aquest setmanari; hi ha setmanes que és el senyor Duarte; d’altres, el senyor Rigo, o a vegades, el senyor Riera.

Nosaltres seguirem treballant per millorar el nostre municipi, escoltant tothom i intentant donar resposta a les necessitats de les ciutadanes i ciutadans.

darreres notícies

et pot interessar