19.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
Un dels vinaters atenent el batle, consellers i regidors
Un dels vinaters atenent el batle, consellers i regidors

Per divendres donar el sus als actes de la Fira del Pebre Bord, es va organitzar un sopar degustació de productes felanitxers dins el Mercat Municipal. Hi havia convidats autoritats (regidors de tots els partits polítics de l’Ajuntament, consellers del Consell Insular i del Govern de les Illes Balears), empresaris i representants dels mitjans de comunicació, amb la finalitat de donar a conèixer i promoure els productes agroalimentaris que es produeixen al municipi.

Però aquest acte no ha estat exempt de polèmica. Dilluns, primer el Bloc i posteriorment el PSOE enviaren als mitjans de comunicació unes notes de premsa en què expressaven la seva “decepció per la poca presència del producte felanitxer”.

El Bloc apuntà: “Vàrem assistir al que havia de ser un sopar degustació per promocionar el producte local, però la sorpresa fou que les quatre bodegues representades eren de fora poble, cap de les cinc que hi ha Felanitx. Demanarem a l’Ajuntament quin cost ha tingut el sopar i quina repercussió als mitjans ha tingut l’esdeveniment. Per altra part, demanarem quin criteri s’ha seguit a l’hora de convidar els assistents i per què no va ser obert als felanitxers”.

En els mateixos termes s’expressen els socialistes: “la promoció del producte felanitxer va ser l’excusa del sopar, ja que tant els productes servits com el cuiner eren de fora poble, però els socialistes volem posar l’accent en l’obscurantisme que rodeja la llista de convidats. Aquest sopar és un despropòsit, va comptar amb prop de vuitanta convidats per l’equip de govern, i com a mínim costarà a les arques municipals 8.000 euros”.

Per la seva part, des del PP puntualitzen que el cost del sopar va ser d’uns 2.500 euros i critiquen “l’oposició destructiva que fa el PSOE”.

darreres notícies

et pot interessar