17.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 18 setembre 2024
Miquel Servera, nou regidor del Bloc
Miquel Servera, nou regidor del Bloc

Dilluns passat, es va celebrar el Ple ordinari a la Sala que enceta el nou curs polític. No va ser una sessió amb un ordre del dia de gran importància política, però sí que es varen prendre alguns acords importants i es varen donar a conèixer algunes dades interessants.

Per motius d’espai, la setmana que ve entrarem en detall amb alguns dels temes que es varen tractar.

Esmentem, però, que el Ple va començar —després de l’aprovació de les actes de les sessions anteriors— amb la presa de possessió del càrrec de regidor de Miquel Servera Maimó, Boireta, número cinc de la candidatura del Bloc per Felanitx i que substitueix Miquel Lluís Mestre, que va ser el cap de llista i portaveu municipal fins que va renunciar, fa unes setmanes. Com a portaveu ha estat triat en Miquel Rosselló, es Saboner.

Miquel Servera va prometre el càrrec amb la mà damunt l’Estatut d’Autonomia, “per imperatiu legal”. Una vegada va haver pres la possessió del càrrec, la batlessa li va fer entrega del pin com a regidor de la corporació i es va incorporar a la sessió.

Assistiren a l’acte, a més de familiars de Miquel Servera, companys de partit, entre aquests, l’exregidor Miquel L. Mestre i el coordinador general de Més per Mallorca, que també és diputat i portaveu del grup parlamentari de Més, Lluís Apesteguia.

darreres notícies

et pot interessar

Xavier Rosselló Lozano, Investigador clínic de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears, cardiòleg de l’Hospital Universitari de Son Espases i professor associat de la UIB

“La consulta amb el cardiòleg, tal com l’entenem, s’hauria d’abolir”