18.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024

No entenc que setmanalment la columna del PP es dediqui a insultar  la resta de partits o fer la crònica de l’agenda d’actes municipals. Ja sabem que el partit de na Soler són d’una època del blanc i negre, i que aquest NO DO és al que aspiren, però insultar i calumniar altres partits setmana rere setmana amb arguments falsos i faltant a la veritat és un temps perdut que en política és molt valuós i diu molt del tarannà de la batlessa.

En lloc de criticar l’oposició, el que ha de fer és aprofitar aquestes columnes per donar explicacions, ja que la seva gestió deixa diàriament moltes coses que queden sense aclarir.

Estaria bé que ens expliqués per què és incapaç de solucionar el problema dels fems; o com ha estat el nomenament del cap de policia que és familiar seu; els vessaments d’aigües fecals a les platges felanitxeres; per què manté l’auditori tancat, entre altres qüestions.

De moment l’únic que ha solucionat d’ençà que comanda és la seva situació econòmica, apujant-se el sou descaradament, encara que la feina que fa no compensa aquest sou exagerat • Pere

darreres notícies

et pot interessar