21.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024

El setmanari de fa quinze dies anunciava que “El Govern preveu començar l’hospital dins el 2023”, i especificava que “El pressupost del Govern de les Illes Balears per al 2023 preveu una partida (que no ens han pogut quantificar) per començar la construcció de l’hospital sociosanitari (…), segons han informat els socialistes felanitxers en un comunicat”.

Com és possible que no poguessin quantificar aquesta partida però sí la resta d’actuacions detallades en el comunicat? Com poden saber cert que hi ha una partida (amb import, s’entén) sense saber-ne l’import?

La setmana passada, la carta d’en Curiós criticava alguns partits per haver votat al Parlament “en contra del pressupost de la Comunitat per al 2023, que inclou una partida per iniciar les obres de l’hospital”. Per ventura en Curiós sí que sap on és aquesta partida misteriosa i, ja seria massa, l’import. I, ja que hi som, deu saber els imports dels dos o tres anys que duraran les obres, si és que comencen qualque dia.

Per altra banda, resulta sorprenent que el PSOE no aprofiti la seva columna per donar aquesta informació tan senzilla i fàcil, aparentment. O no és tan fàcil? En decidir-vos a donar imports i anualitats, per favor no confongueu la redacció del projecte amb el començament de les obres, que no és el mateix.

Jo, que també som curiosa, he cercat per tot el pressupost de 2023 del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), a la web https://pressuposts.caib.es/www/ant/pr2023/index.html i no he trobat cap referència a l’hospital de Felanitx. No és un poc estrany, això? • Misteriosa

darreres notícies

et pot interessar