23.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 19 setembre 2024

Un incident que ha estat degudament divulgat pels mitjans de comunicació, a instàncies d’una de les parts implicades, ha merescut els comentaris habituals per part de la gent que s’interessa per aquestes qüestions.

Jo crec que hi ha expressions que han d’ésser eliminades, si és possible, de les relacions entre els veïnats, encara que, davant certes situacions, és difícil demanar contenció als intervinents i evitar que s’escapi qualque manifestació inconvenient.

La frase que va molestar la batlessa no es va proferir a la sala de plens de l’ajuntament, ni a un lloc públic i, si es va divulgar, va ésser responsabilitat única de la persona interessada a aprofitar-se de la reacció de les persones benpensants davant de l’expressió inadequada d’una dona que ha passat darrerament per problemes personals molt seriosos, que potser no justifiquen, però expliquen, determinades reaccions.

Però, ja se sap, sempre hi ha persones i mitjans de comunicació que aprofiten l’ocasió per ventilar a favor seu qüestions que mereixen un discret silenci • Discrepant

darreres notícies

et pot interessar

Sicília sense morts – Guillem Frontera