15.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 19 setembre 2024
  1. L’elecció de la primera comissió electoral no es va fer per sorteig, tal com manen els estatuts, la va fer a dit el Sr. Garau o la seva candidatura o tots plegats.
  1. La segona convocatòria per fer les eleccions no es va notificar als socis quan la comissió electoral va notificar al Sr. Garau la data de les eleccions. El Sr. Garau va endarrerir la notificació als socis quinze dies per tal de tractar d’impedir la presentació d’una candidatura alternativa.

  2. La primera comissió electoral va dimitir i encara és l’hora que s’hagi informat els socis del motiu o motius de la seva dimissió.

  3. L’elecció de la segona comissió electoral tampoc no es va fer per sorteig, la va fer el Sr. Garau o la seva candidatura o tots plegats, vulnerant el que manen els estatuts.

  4. La candidatura alternativa a la del Sr. Garau no va tenir accés a la informació dels socis (telèfons, correus electrònics, còpies de DNI, etc.), el Sr. Garau i la seva candidatura sí, i en va fer ús i abús.

  5. El vot per correu va ser una estafa, la majoria es va fer mitjançant una empresa de missatgeria no autoritzada i el sobres eren escrits de la mateixa persona.

  6. Es varen donar casos de gent que va anar a votar i els va sorprendre saber que algú havia votat en nom seu per correu.

  7. La mesa electoral no es va elegir per sorteig tal com manen els estatuts.

  8. El dia que va resoldre la Federació Balear de Vela, el recurs que havia presentat la candidatura alternativa i que manava repetir les eleccions, el Sr. Garau encara no havia enviat la documentació relativa a les eleccions que li havien requerit.
    Escriure que fan feina: “… per als socis de manera desinteressada…” quan fa vuit any que un dels primers proveïdors del Club Nàutic són les empreses del Sr. Garau, és evident que no és una feina desinteressada.

Voler fer creure als socis de la seva corda i als que no ho són que l’anul·lació de les eleccions per part de la FBV es tracta únicament d’un defecte de forma, és tractar de bàmbols a tots els socis i fer gala d’un cinisme malaltís ● Bartomeu Obrador, soci 271 del Club

darreres notícies

et pot interessar

Xavier Rosselló Lozano, Investigador clínic de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears, cardiòleg de l’Hospital Universitari de Son Espases i professor associat de la UIB

“La consulta amb el cardiòleg, tal com l’entenem, s’hauria d’abolir”