27.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 6 octubre 2024

El maig del 2022 es varen presentar cinc inversions en actuacions d’impuls, adequació, transformació, modernització i millora del sector turístic al municipi de Felanitx. Unes inversions per un valor de 5.200.000 que arribarien a través dels Fons Europeus i pel qual el PI de Felanitx va lluitar i va defensar davant tots els entrebancs que hi va haver en el seu dia. Però, gràcies a l’empenta de l’equip de govern i a l’ímpetu de na Melanie Mesquida, regidora de Turisme en aquell moment, a la fi es rebran dos milions d’euros dels Fons Europeus per poder, entre d’altres, dur a terme la recuperació ambiental de la zona de s’Arenal i l’eliminació del trànsit rodat a la zona de la platja de Portocolom.

En el PI de Felanitx ens mostram satisfets i orgullosos de la feina feta, ja que s’ha valorat l’esforç i les ganes de donar un impuls a aquesta zona de Portocolom. Aquests dies hem conegut que el mes vinent, a l’octubre, Felanitx ja serà oficialment propietari d’aquests terrenys. Serà llavors quan es podrà començar a actuar en l’avantprojecte que l’exbatle de Felanitx, l’actual regidor d’Obres Públiques, Jaume Monserrat, va deixar enllestit en el seu moment.

De la feina en surt el profit, i mostra d’això serà l’actuació que es farà en aquesta legislatura a Portocolom. La via verda existent, iniciativa del PI fa vuit anys, es pretén que sigui ampliada. Es donaria així continuïtat a un passeig de vianants en aquest petit pulmó verd a la zona de Portocolom.

No seran les úniques actuacions que es faran al nucli turístic, en aquesta mateixa inversió que es farà amb Fons Europeus també es preveuen millores a la zona de sa Capella, sanejant les xarxes, eliminant barreres arquitectòniques o fer el soterrament del cablejat.
No ens oblidem dels Closos i de les rutes arqueològiques. En el PI de Felanitx sempre hem defensat i apostat per la natura, el patrimoni i la cultura, per això es continuaran fent passes per aconseguir les rutes arqueològiques, un gran projecte per no oblidar-nos dels nostres avantpassats.

darreres notícies

et pot interessar

Sèrie Sebastian Bergman