24.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 7 octubre 2024

Per recomanació del metge, faig unes caminades quasi cada dematí pel municipi de Felanitx; amb els auriculars a les orelles i els meus pensaments pas unes hores lliures de problemes. Volia compartir amb els lectors un fet que he observat, pels camins i carrerons del foraviler felanitxer, quan per les voreres comencen a aparèixer plàstics, papers, llaunes, etc. És un indicador que prop o enfora hi ha contenidors de fems, i a mesura que augmenta la brutícia a les voreres del camí, vol dir que ens hi acostem. El que hi ha al voltant més proper és indescriptible.

És un problema que hem patit, patim i el continuarem patint. El foravila felanitxer està brut, d’una banda per l’incivisme d’alguns, però d’una altra per la nefasta gestió que se n’ha fet, se’n fa i pareix que se’n continuarà fent per part de la responsable de l’Ajuntament.

La resposta recurrent a les queixes que donen, sobretot per xarxes: “és mentida”, “una altra volta, el camió s’ha espanyat”, i darrerament, “amb el nou contracte s’arreglarà”, Excuses, mentides, etc. El que no m’explic: és això el que realment volem? Ens han enganat? • Un subscriptor

darreres notícies

et pot interessar