22.2 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 5 octubre 2024

Fa poc vaig signar la recollida de signatures que els veïns dels voltants de can Gaià, a Portocolom, han realitzat en contra de l’abocador il·legal en sòl rústic, ubicat a la barriada.
Si tot en si és un despropòsit, encara s’embruta més la cosa. Mesos abans l’abocador estava situat a un altre lloc de la finca en qüestió. Precisament dins l’àrea de protecció del jaciment dels Closos de Can Gaià, i que de fet, si es mira bé, encara es veuen les restes de la solera de formigó que es va llevar.

Tot planteja a preguntes com: pot un privat muntar dins sòl rústic un abocador amb una base de formigó sense cap mena de llicència i només amb autorització verbal de la batlessa? Va donar trasllat la batlessa d’aquest atemptat contra un BIC a l’Agència de Disciplina Urbanística (ADT), que té competències en aquesta matèria, per sancionador per abocaments il·legals i construcció sobre un jaciment? Quin interès tenia la batlessa en silenciar a qui volia denunciar aquestes irregularitats davant la Guàrdia Civil?

Com de costum, Soler ha evitat parlar, i menys d’un tracte de favor als qui han fet la malifeta. De moment, l’únic que ha dit és que la parcel·la seria examinada per un zelador municipal que determinaria si s’ha de tancar o no. Doncs dies després, el segon abocador il·legal ha estat desmantellat amb temps rècord, sense que de moment, la batlessa obri boca · Veí i amic

darreres notícies

et pot interessar