22 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
L’escalera de la platja, un dels punts que visitaren hotelers i polítics

Cala Ferrera concentra bona part de l’oferta turística del municipi. Des de fa temps, hotelers i veïnats reclamen importants millores a aquest nucli. Per això, ja que les previsions apunten que al maig o juny podria començar la pròxima temporada turística, s’han reunit el batle i regidors del govern local amb els membres de l’associació hotelera, que han demanat entre altres millores la construcció d’un aparcament municipal a l’avinguda de Felanitx, el soterrament del cablejat de telefònica, l’adaptació de l’accés a la platja per a persones amb mobilitat reduïda i l’adequació de l’entrada a la urbanització de Cala Serena, bé arreglant la carretera o bé la voravia per als vianants, a més de la millora de diversos carrers.

Polítics i hotelers varen fer una caminada per la zona i des de l’Ajuntament s’han compromès a asfaltar un dels carrers que tenen més desperfectes, arreglar diferents fanals i netejar els jardins i espais públics, en els quals la Brigada Municipal ja hi fa feina.

El batle els explicà que “s’estudiarà amb els tècnics la viabilitat dels projectes presentats per l’associació. Pel que fa a l’aparcament, és important avaluar una nova zona per a aparcament de cotxes i tenir en compte la possibilitat d’instal·lar punts de recàrrega per a cotxes elèctrics”.

darreres notícies

et pot interessar