18.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024

En primer lloc, volem agrair a totes les persones, comerços, indústries que vàreu fer que Felanitx el dia de la Fira del Pebre Bord fes goig. La ràbia del Partit Socialista, i més concretament del senyor Duarte, no ho va veure així, ni tampoc els banys portàtils de la plaça Jaume I, ni tampoc les papereres extres per reciclar, però clar, ell s’enlluerna quan la gent no tira els papers ni la resta de rebuig on toca.

Sí, el mateix Partit Socialista, ah, no, el senyor Duarte, que escriu les columnes del Partit Socialista, va dimitir de regidor perquè no era capaç d’assistir a les plenàries i veure la batlessa, i ara es dedica a escriure les columnes del setmanari i a fer les preguntes perquè el senyor Hidalgo les presenti per escrit, no la portaveu, la senyora Massutí, sinó el senyor Hidalgo. Us convidam que el proper dilluns dia 13 de novembre mireu la plenària ordinària que es donarà compte de les preguntes presentades i contestades. Sabreu quins són els temes que li preocupen.

No volem aprofitar aquesta columna per parlar de persones que en teoria han abandonat la política municipal, però que són tan covardes que utilitzen la columna del partit polític per insultar i menysprear la feina de la batlessa i l’equip de Govern sense cap argument ni un.
L’equip de Govern és tan poc transparent que aquesta setmana ha autoritzat la senyora Massutí a disposar d’una clau per accedir a un armari per poder fer la feina d’oposició que correspon.

Mentrestant, nosaltres seguirem escoltant a peu de carrer les peticions dels ciutadans i intentarem resoldre-les.

darreres notícies

et pot interessar