19.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 19 setembre 2024

Ara que han acabat les festes més cares de la història del nostre poble, ens retrobarem amb la normalitat d’un municipi que ha perdut força i on tants de problemes esperen una solució que no arriba. Això sí, la batlessa ha gaudit de la festa d’una manera intensa. Ha capitalitzat tots els actes amb la seva presència, ha estat retratada profusament, va parlar a l’acte del pregó a sa Font, introduint un minut de silenci inadequat, i va parlar al parc per clausurar el cicle festiu. Només li va fallar presidir, amb el PI, el condol al funeral del professor Grimalt a la parròquia, perquè no hi va haver condol. Suposam que la cosa anirà a més, ara només li falta fer el sermó del dia de Sant Agustí al Convent. Potser, l’any que ve.

Mentrestant, segons ha estat denunciat, l’equip de govern treballa activament perquè un particular pugui continuar explotant un aparcament il·legal a Cala Sa Nau gràcies a un permís d’obra particular que de normal pot tenir una espera de tres anys o més. Per altra banda, la Llar del Pensionista ha iniciat el curs amb el bar i el restaurant clausurats, l’obra per dur l’aigua de la depuradora a Porreres continua, des de fa mesos, perjudicant els usuaris de la carretera. Del nou hospital i de la nova escola no se’n parla, dels habitatges de protecció oficial encara menys, i de la reforma del cinema inundat que ha d’acollir el nou teatre, val més no parlar-ne perquè, si es dugués a terme, no solucionaria res.

Si volem recuperar aquest municipi a base de polseres per fer poble, no importa dir fins a quin punt anam equivocats · Maria i Carme

darreres notícies

et pot interessar

Les barraques del litoral felanitxer