22.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024
El PSOE ja ho denuncià el maig del 2023
El PSOE ja ho denuncià el maig del 2023

El PSOE ha tornat a denunciar la “passivitat de l’Ajuntament davant l’abocament descontrolat de residus a terreny rústic”. Fa referència al solar de darrere l’Institut on des de fa anys i anys s’hi aboquen les restes de la màquina agranadora. Quan el caramull és considerable, periòdicament, es van retirant les restes.

Just abans de les passades eleccions locals, al maig, aquest tema ja va ser motiu de polèmica. El PSOE va denunciar el govern local (PP-PI) davant la Conselleria de Medi Ambient per aquestes deixalles. Ara hi insisteixen i ho tornen a denunciar. “Fa nou mesos, l’excusa que ens va donar l’actual batlessa, Catalina Soler, va ser que aquest problema és degut a un contracte que va firmar l’antic pacte de govern (PSOE-PI-Bloc). Actualment, Soler ha firmat un nou contracte amb les mateixes condicions i la problemàtica continua igual”, han apuntat des de l’agrupació socialista.

Per part seva, Soler ha manifestat que amb la reorganització que s’està fent amb la recollida de fems i el nou servei de neteja de carrers se solucionarà. “Ja no s’hi aboca res, la darrera cosa han estat les restes dels foguerons de Sant Antoni. Ben aviat ho retirarem tot”, ha explicat.

darreres notícies

et pot interessar