17.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024
Recreació de com serà la façana del nou hospital.
Recreació de com serà la façana del nou hospital.

El PSOE local ha “celebrat” l’aprovació de la iniciativa socialista que insta al Govern a construir l’Hospital de Felanitx, el qual “ja disposa dels plànols derivats del concurs d’idees, per fer front al repte d’atenció a la cronicitat a la zona de Llevant de l’illa de Mallorca”, expliquen els socialistes en un comunicat.

El seu portaveu, José Ignacio Hidalgo, ha declarat que “tot i que el Partit Popular durant el seu discurs en el debat de política general no va fer cap mena de menció a l’Hospital, els socialistes de Felanitx valoram positivament que hagin votat a favor de la proposta de resolució presentada pel Grup Parlamentari Socialista”.

Hidalgo ha afegit que “des de l’Agrupació Socialista de Felanitx exigim que la Conselleria de Salut es posi a treballar de manera immediata per convertir en una realitat el projecte de l’Hospital. Els malalts crònics de la zona no poden esperar que el PP es decideixi a posar en marxa una inversió necessària per als usuaris, però, també per a fomentar l’economia i l’ocupació a Felanitx”.

Per a Hidalgo, “l’hospital és una reclamació històrica i una necessitat que tenim al nostre poble. Servirà per donar un millor servei a tots els veïnats de la comarca i, també, per descongestionar els hospitals propers”.

darreres notícies

et pot interessar