14.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024

L’Ajuntament ha demanat al Consell de Mallorca doblers per a material i equipament cultural per l’Arxiu Municipal, per a la Col·lecció Museogràfica Fundació Cosme Bauçà, la Casa de Cultura, la Biblioteca de Portocolom, a més de la restauració i conservació de la vestimenta dels cavallets i la dama. Les actuacions previstes i inversió als diferents espais pujava a poc més de 24.000 €, dels quals la institució insular ha concedit aproximadament 13.000 €.

Així, per a l’arxiu municipal Pere Xamena s’ha comprat un escàner de gran format de 36 polsades, dos deshumidificadors, dues taules auxiliars, un armari auxiliar i un carro per transportar documents.

Per a la Col·lecció Museogràfica Fundació Cosme Bauçà s’ha adquirit un escàner i impressora d’alta definició. A la biblioteca de Portocolom s’ha comprat una bústia per a devolucions dels llibres que posteriorment es traslladarà a l’edifici de sa Sínia.

Per enriquir el servei i l’ús de les instal·lacions escèniques a la Casa de Cultura, s’ha millorat l’equipament de so i s’ha adquirit un faristol. A més, també s’ha renovat la il·luminació de la sala Miquel Barceló, que havia quedat obsoleta.

Referent a les festes d’interès cultural, es va sol·licitar poder restaurar els vestits dels cavallets i la dama.

darreres notícies

et pot interessar