15.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 19 setembre 2024

Gràcies, senyor director, per publicar la meva carta.

Dijous de la setmana passada, devers les 9 del vespre, hi havia un restaurant de Portocolom, just davant la mar, que servia sopar a 6 comensals còmodament asseguts tots junts en una mateixa taula del restaurant.

El nivell 4 de la crisi sanitària pretén evitar els contactes i, per tant, els contagis. Que jo sàpiga, si les normes no han canviat, mentre duri el nivell 4, estan prohibides les reunions entre persones que no siguin convivents i també està prohibit consumir dins o a les terrasses dels bars i restaurants. Malgrat això, que és ben conegut per tots, aquest restaurant de primera fila es botava les normes com més li convenia. I els seus clients, que no eren alemanys, també van fer veure que les normes no anaven amb ells.

Es veu que entre els restaurants també hi ha classes i classes. Hi ha bars i restaurants on els policies passen sovint per controlar que ningú es begui el cafè a menys de dos metres del local. I també tenim bars i restaurants on poden servir sopars a les 21 hores a 6 persones.

Les mesures sanitàries són comunes a tots; tant si els propietaris dels locals són d’aquí com si són de fora, tant si els agrada com si no. Potser ja és hora que la policia municipal i els guàrdia civils, que tenen una base al municipi, començassin a passejar-se més per Portocolom, encara que sigui hivern i faci fred ● Margalida

darreres notícies

et pot interessar

Xavier Rosselló Lozano, Investigador clínic de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears, cardiòleg de l’Hospital Universitari de Son Espases i professor associat de la UIB

“La consulta amb el cardiòleg, tal com l’entenem, s’hauria d’abolir”