11.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 4 desembre 2024
Foto: https://www.vitonica.com/recetas-saludables

Ingredients

· 4 o 5 xampinyons grossos
· 1 carabassó
· 2 alls
· 8 o 10 llagostins pelats
· Julivert
· Oli d’oliva
· Sal
· Pebre bo

Netejam els xampinyons i les trossejam juntament amb el carabassó.
Tallam els alls a làmines i picam el julivert molt finet.

Dins una paella saltam els alls i els dauram sense que es cremin, hi afegim els xampinyons i ho sofregim uns minuts. Hi incorporam el carabassó, la sal i el pebre bo, i deixam que es cogui. Finalment hi posam els llagostins, que es faran ràpidament.

Empolvoram amb el julivert picat, ho remenam i ho retiram del foc.

darreres notícies

et pot interessar

Què és per vosaltres la sostenibilitat (turística)?