15.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 19 setembre 2024

Ingredients
· 1 kg de porros
· 2 ous
· 1/2 litre de nata per cuinar
· Oli verge
· Sal i pebre bo

Sofregim els porros dins una greixonera afegint un polset de sal i una mica de pebre bo.
Feim degotar bé l’oli i reservam un parell de porros. Batem els ous, hi afegim els porros i un quart de la nata, i ho mesclam. Seguidament posam la mescla dins un motlo (millor un de desmuntable), prèviament engreixat, i ho enfornam a 180 ºC durant una hora al bany maria.

Preparam una salsa espessa amb els porros que hem reservat i la nata que ens queda, i ho reservam. Una vegada el pastís estigui cuit, el treim del motlo i el cobrim amb la salsa

darreres notícies

et pot interessar

Xavier Rosselló Lozano, Investigador clínic de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears, cardiòleg de l’Hospital Universitari de Son Espases i professor associat de la UIB

“La consulta amb el cardiòleg, tal com l’entenem, s’hauria d’abolir”