Ingredients
- 570 g de formatge Philadelphia light de Kraft
- 18 sobres de substitut de sucre
- 25 g de gelatina hidratada
- 3 tasses de iogurt natural sense sucre
- 3 cullerades de vainilla
- 4 llesques de pound cake de vainilla
- 1 tassa de maduixes
- tassa de mores
- 1 tassa de gerds
Mesclam els fruits vermells i reservam mitja tassa per decorar.
Posam paper de forn a un motlo de 24 cm i hi col·locam el pound cake a la base. Batem el formatge, el iogurt i la vainilla, i hi incorporam el substitut del sucre.
A part, diluïm la gelatina al bany Maria, dins tres quarts de tassa d’aigua freda, i ho afegim ben calent a la mescla.
Agafam mitja tassa de fruits vermells, haurem tallat les maduixes a quart, i ho mesclam de forma envoltant amb una espàtula. Finalment ho posam dins la gelera durant tres hores.
A l’hora de servir, desmotlam i decoram amb els fruits vermells reservats.