15.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 19 setembre 2024

Ingredients
· 2 naps
· ½ arrel de fonoll (el tubercle)
· 10 carxofes negres
· 4 safanòries morades
· 6 patates vermelles
· 1 ceba
· 6 alls
· ½ pebre italià
· 1 tomàtiga
· Moraduix
· Cúrcuma
· 1 pastilla de brou de verdures
· Oli i sal

Començam pelant i tallant els naps, l’arrel de fonoll, les safanòries i les patates en daus; llevam les fulles verdes de les carxofes i les xapam a quarts.

Posam una greixonera al foc, hi afegim les hortalisses i ho cobrim d’aigua amb un bon polsim de sal. Ho deixam coure a mig foc fins que les patates estiguin fetes.

A part, dins una paella, preparam un sofregit amb la tomàtiga rallada, la ceba ben menuda, els alls, el pebre italià a daus petits, una culleradeta de cafè de cúrcuma, una culleradeta de moraduix (si és fresc; si no, una culleradeta de cafè de sec) i una pastilla de brou. Quan estigui llest ho afegim a la hortalissa i ho deixam coure uns cinc o sis minuts.

Ho servim ben calent.

darreres notícies

et pot interessar

Xavier Rosselló Lozano, Investigador clínic de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears, cardiòleg de l’Hospital Universitari de Son Espases i professor associat de la UIB

“La consulta amb el cardiòleg, tal com l’entenem, s’hauria d’abolir”