Molta gent dissabte a la gran torrada del club al Parc Municipal de Felanitx

Aquest dissabte passat el club va celebrar la tradicional torrada al Parc Cafè de Felanitx on, tot i les quatre gotes que varen caure hora de dinar, es varen congregar més de 300 persones que gaudiren d’un ambient de molta festa, menjar i música en directe fins a darrera hora de la nit.

Des d’aquí volem agrair a tothom que ens va ajudar que aquesta torrada fos un èxit, i també a tota la gent tant del bàsquet com de fora, que varen venir a gaudir d’un horabaixa diferent.

També volem fer una menció especial al Parc Cafè de Felanitx, a l’Ajuntament i a tots els patrocinadors que varen aportar el seu granet d’arena tant amb mà d’obra com en premis i regals per a les rifes.

Tornant al tema de la pilota, aquest cap de setmana hem tengut pocs partits al club. Destaquen per damunt de tot les derrotes dels dos equips Sènior de Lliga Balear que, sense ser excusa, tenien compromisos complicats aquesta jornada. El masculí va caure a Felanitx davant els líders intractables de Sa Real d’Eivissa, mentre que el femení no va poder sumar la victòria a la pista de La Salle de Palma.

Victòries també dels dos equips de Lliga Insular per assegurar, ara sí, la classificació per a la segona fase i també victòries de l’Infantil masculí B i Júnior femení, ambdós davant Sa Cabaneta.

CATEGORIA PREMINI

SA POBLA BC

IFORAVILA RESTAURANT ES SÍMBOL

Molt bon partit el disputat per les nostres Premini femení a Sa Pobla. Sortírem ben concentrades i més o manco aconseguírem estar-hi tot el partit. Aconseguírem atacar bé, controlant el rebot i provàrem de fer diverses defenses. Cosetes a millorar, com sempre, però ben contentes amb la feina feta. Enhorabona, màquines. A seguir aprenent!

CATEGORIA MINI

IFORAVILA CA’S VILAFRANQUER B 56

CB JOVENTUT LLUCMAJOR 26

Bon partit el disputat per les nostres nines del Mini femení on, un cop més, demostraren que de mica en mica van avançant, comparteixen una mica més la pilota, ocupen millor els espais i, en general, s’atreveixen a provar coses noves.

IFORAVILA LADRILLERÍAS MALLORQUINAS B 65

BÀSQUET CIUTAT D’INCA B 53

Molt bon partit del Mini masculí B de Portocolom davant un fort equip com és el Bàsquet Ciutat d’Inca.

Bona sortida a pista dels dos equips. Partit de molt de ritme i intensitat. Sabíem que havíem de fer molta feina en defensa i no podíem perdre la concentració en cap moment, i així va ser. Vàrem aconseguir aturar molt l’equip rival i ens va permetre trobar comoditat ofensivament i poder córrer en diferents ocasions. Hem de destacar l’actitud i el gran esforç de tots els jugadors, demostrant un pic més l’equip que som.

Enhorabona, nins!

CATEGORIA INFANTIL

IFORAVILA CONSTRUCCIONS I REFORMES VIVES B 81

CB SA CABANETA B 33

Victòria del nostre Infantil masculí B contra Sa Cabaneta B a Felanitx.

Bon partit en termes generals, on els 20 minuts finals demostràrem una gran intensitat defensiva tant en les línies de passada com a la defensa del 1×1 que ens va permetre agafar distància al lluminós fins a la diferència final.

Ens queda continuar fent feina per a seguir millorant dia a dia. Enhorabona!

CATEGORIA JÚNIOR

CB SA CABANETA 43

IFORAVILA ALEIX FUSTERIA FELANITX 74

Partit controlat dins Sa Cabaneta per part del nostre Júnior femení, jugat per diverses circumstàncies amb 8 jugadores, però on totes i cada una varen aportar a la victòria final de l’equip. Partit on el millor que podem extreure és la victòria, ja que el nostre joc no va ser el millor desenvolupat de la temporada.

LLIGA INSULAR MASCULINA

CB PORTO CRISTO 57

IFORAVILA CONST HLG 62

Darrer partit de la primera fase pel Sènior Insular masculí que aconseguim acabar amb tercera posició, dos llocs millor que la temporada passada.

El partit no passarà a la història del club per ser uns dels millors ni per efectivitat: 6 triples de 35, ni tampoc per intensitat defensiva. Aquests fets varen marcar l’esdevenir del partit arribant al minut 33 amb una dinàmica molt negativa i un -8 al marcador, però vet aquí que ens entra un triple, a la fi, i aquest fet, sumat amb un canvi d’actitud va fer que la dinàmica canviàs totalment i aconseguírem, al minut 38, posar-nos per segona vegada en tot el partit davant el marcador i acabàrem amb un +5 i amb molta feina a fer de cara a la segona fase de competició.

Això sí, després del partit, com mana la tradició de l’equip, sopar, bon rollo, i a tancar tots els bars del poble, no sigui cosa que diguin que som mals visitants.

LLIGA ESCRIBANO BALEAR

LA SALLE PALMA 78

IFORAVILA ÀRIDS I SERVEIS GRAVERA CA’N ALOU 49

Correctiu. Així podríem definir aquest capítol de la nostra diàspora en la cerca de la victòria del Balear femení a Ciutat. Un començament bo per part nostra amb un joc ràpid que, sense gaire efectivitat, ens duia cap a una igualtat en el marcador 18-17 en el primer quart, però en el segon, apagament del nostre encert cap a la cistella on la defensa local, molt activa i forta, ens forçava a precipitar-nos, deixant un marcador de 40 a 25 al descans. En el tercer període, l’intent de reaccionar no va trobar ni la convicció ni la sort tornant endèmic el problema. El 25-6 va acabar de confitar la feta amb poques idees dins la pista. Ja en el darrer temps, a la fi vàrem tornar a ser competitives guanyant el quart temps, malgrat que les locals volien seguir fent sang a la ferida. Un 13 -18 amb més coratge que altra cosa va salvar un poc els ànims en el partit.

IFORAVILA CONSFUTUR 65

SA REAL BLAKSTAD IBIZA 94

Derrota del Balear masculí a casa. Rebíem el líder de la classificació, un equip molt sòlid i amb jugadors de molt nivell. El nostre principal objectiu fou plantar cara i no perdre el fil del partit. I malgrat el resultat que fa parèixer que no, pensam que ho vàrem aconseguir.

El primer quart l’acabàrem 4 avall. Tot anava bé. Fou al segon temps on no aconseguírem mantenir el ritme. Amb un desavantatge massa ample, que fou poc incrementat a la represa. Molt contents de la segona part, on les distàncies foren mínimes. La lectura d’aquest partit hauria de ser una total activació i recuperació de tots els jugadors de cara a la part més important de la lliga per a nosaltres