setmanari d'interessos locals

Dilluns, 16 setembre 2024
L'equip CE Felanitx, abans del partit

CE Felanitx: Ángel Mingorance, Aitor Vergarachea, Juan Carlos, Xavier Bordoy, Riad Chakroun, Julià Maimó, Rodrigo Pascual (Jaime Vidal), Mohamed Aouaj (Jesús Garcia), Assane Ndiaye, Juan Cifre i Sergio Sarmiento (Antoni Beas).

Gols: 1-0 min. 62, Donato Cendrós, 1-1 min. 67, Sergio Sarmiento, 2-1 min. 90, Pol Romero.

Àrbitre: Santiago Mascaró Cardona, assistit per Jordi Verdera Escandell i Guillem Deià Pallarés.

Mostraren targetes grogues als locals Raúl Gómez, Sergi Garcés, Pol Romero, Donato Cendrós i Sergio Arjona, i al visitant Sergio Sarmiento. En el minut 60 expulsaren el felanitxer Riad Chakroun amb vermella directa.

El Felanitx va fer més que mèrits per a puntuar però dues accions claus, l’expulsió de Chakroun i el gol anulat als felanitxers per fora de joc en el minut 95, foren decisives per al desenllaç d’aquest partit, marcat per la determinant actuació arbitral, molt protestada tant per l’equip com per l’afició del Felanitx.

Amb aquesta derrota i a manca de tres partits per acabar la primera fase, el Felanitx baixa a la novena posició amb 15 punts. Dissabte a les 16.30 h l’equip de Navarrete rep el cuer, el Gènova, que compta amb nou punts i ha perdut en les darreres vuit jornades.