Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 20 setembre 2024
El Sènior Balear masculí, després de la gran victòria de diumenge a casa

Vuit partits disputats pels nostres equips i vuit victòries, aquest és el balanç d’un cap de setmana rodó. Algunes d’aquestes victòries molt importants, com la del Sènior masculí de Lliga Balear, que va superar el líder Bàsquet Manacor i s’aferra de ple a les places capdavanteres de la Lliga. A més, victòries de l’Infantil femení per certificar la primera posició matemàtica del grup; del Júnior masculí Interilles a Eivissa per certificar una gran segona plaça, i del Mini masculí A dins La Salle de Palma, que també tanca el bitllet per a la Lliga Especial quan falta d’una jornada per acabar la primera fase.

CATEGORIA MINI

IFORAVILA CS VILAFRANQUER B 43 – 27 BÀSQUET SON SERVERA

Gran partit el disputat aquest dissabte per les nostres Mini femení, amb què encadenam dos caps de setmanes seguits en els quals han demostrat tenir moltes ganes de bàsquet i de donar-ho tot. Afrontam el darrer partit amb ganes de concloure aquesta primera fase amb la mateixa dinàmica que els darrers compromisos.

UGUI CB LA SALLE 28 – 78 IFORAVILA FUSTER & FUSTER CONSTRUCCIONS A

Victòria del Mini Masculí A en la seva visita a l’Ugui Arena per 28 a 78, un resultat que ens assegura, com a mínim, la tercera plaça del grup i ens dona el bitllet a la Lliga Especial amb els millors equips de Mallorca.

Partit amb majúscules de tot l’equip, tant en joc com en actitud. Tot i uns breus moments de desconnexió al final del tercer període, 26-68 al descans. A la sortida de vestidors, continuàvem amb la mateixa idea: generar a partir de l’un contra un i mantenir la intensitat defensiva fins al final, per culminar el que ha estat fins ara el millor partit de la temporada.

Enhorabona, equip, i a gaudir del que arriba!

CATEGORIA INFANTIL

IFORAVILA TRÀNSFERS NICOLAU 60 – 43 BÀSQUET MANACOR

Bon partit jugat per les nines de l’Infantil femení davant les companyes del Bàsquet Manacor.

Des del primer minut sabíem que no seria gens fàcil el partit, ja que teníem moltes baixes de pes. Malgrat això, les nines sortiren al màxim en defensa i sobretot en atac, i acabaren amb contraatac fàcil gràcies a la bona sortida de pilota després de rebot defensiu. També varen saber circular bé la pilota quan no es podien acabar els atacs amb rapidesa i varen tenir paciència per trobar la millor opció de tir. En l’àmbit defensiu vàrem tenir alguns moments de desconnexió en què deixàvem fer punts fàcils a l’equip visitant, i també ens va faltar un poc més de duresa per acabar de controlar el rebot defensiu. Tot i això, bona victòria.

IFORAVILA CONSTRUCCIONS I REFORMES VIVES B 64 – 54 BÀSQUET MANACOR

Primera victòria de l’any dels nostres Infantil masculí B. Des del primer minut de partit sortírem concentrats, tant en defensa com en atac, cosa que ens feia poder superar en 1×1, circular bé la pilota i trobar posicions còmodes per als tirs. També vàrem aconseguir fer molts contraatacs gràcies a les recuperacions de pilota a la defensa de l’1×1. Cal remarcar que vàrem tenir el rebot defensiu controlat quasi tot el partit, cosa que normalment ens costa bastant.

Enhorabona pel partit realitzat, a poc a poc es va veient la millora dels nins.

CATEGORIA CADET

IFORAVILA ACCÉS BALEAR B 54 – 50 CB JOVENTUT LLUCMAJOR

Victòria per acabar l’any amb bon gust de boca del Cadet masculí B. Amb aquest partit tancam una molt bona primera fase en què el tanteig de sis victòries i dues derrotes ens fa classificar-nos com a segons de grup.

Diumenge visquérem un partit d’alts i baixos en què les errades en defensa les pagàrem molt cares; però, així i tot, els nostres jugadors efectuaren un bon joc i lluitaren fins al darrer segon per sumar una victòria molt justa però merescuda.

A la primera part, el nostre atac va ser bo, però la passivitat en el rebot donà moltes segones oportunitats a l’equip visitant, que feia que no poguéssim agafar distàncies; però una bona defensa i els contraatacs dels darrers minuts del segon quart feren que ens n’anàssim al descans amb una renda de nou punts. Ja a la segona part, continuàrem lluitant, però la permissivitat a la línia de tres feu que afrontàssim els darrers minuts amb un marcador molt ajustat. Així i tot, els jugadors no abaixaren els braços i una cistella als darrers segons de partit va fer que la victòria quedàs a casa.

Ara només queda continuar fent feina per afrontar el que segur serà una segona fase molt interessant, en què haurem de lluitar els quaranta minuts per competir tots els partits.

CATEGORIA JÚNIOR

IFORAVILA FUSTERIA ALEIX FELANITX 66 – 60 CB SANTA MARIA

Partit amb molt de nivell, en què els dos equips varen lluitar fins al final per aconseguir la victòria. Molt bon joc col·lectiu, que va permetre moltes cistelles, sumat a una intensitat defensiva molt alta de les jugadores locals, va fer que dominàrem al partit assolint un avantatge de fins a 18 punts.

En els darrers tres minuts ens vàrem relaxar i es va rebaixar la diferència fins als 6 punts finals. Hem d’aprendre que el partit no acaba fins al final i no podem regalar res als rivals, i menys a rivals d’aquesta categoria.

Tot i això, continuam invictes a falta del partit de la setmana que ve, que tanca la primera volta de la competició.

CAN CANTÓ EIVISSA 68 – 86 IFORAVILA INTUROTEL

Bona victòria del Júnior masculí de la Lliga Interilles a la seva visita a Eivissa.

Sortida en tromba de l’equip, amb un encert espectacular des de la línia de tres i sent molt agressius a les dues cistelles, i acabàrem així el quart amb un 12-31. Segon quart quasi calcat, en què la sortida al contraatac i el moviment de pilota ens han permès arribar al descans amb un 26-51 a favor.

Tercer i darrer quart amb intercanvi de cops i cistelles, en què els eivissencs han intentat pujar una velocitat i canviar la dinàmica del partit, però els nostres jugadors han sabut mantenir-se centrats dins la pista per tancar una nova victòria.

Acabam la fase de Promoció en una meritòria segona posició i ens preparam per afrontar des d’aquest moment l’encreuament per accedir al grup A de la Lliga Interilles d’aquest pròxim dissabte, a la complicada pista del Club Sant Josep.

LLIGA BALEAR MASCULINA

IFORAVILA CONSFUTUR 76 – 73 BÀSQUET MANACOR CÀRNIES SUÑER

Nova victòria del Sènior masculí de Lliga Balear davant el Bàsquet Manacor, que arribava a Felanitx com a líder de la lliga.

La teoria deia que es podia tractar d’un partit vibrant i ple d’emoció, i a la pràctica fou això i molt més.

Derbi comarcal amb un bon bàsquet per bandera. Tant el rival com nosaltres estiguérem molt centrats en tot moment. Les distàncies foren mínimes durant tot el partit, i d’aquesta forma arribàrem a uns darrers minuts de màxima tensió. Tot i que pensam que en alguns aspectes ho podríem haver fet millor, també hem de valorar que l’equip rival també juga, i ens posà les coses molt complicades.

Finalment, la victòria fou nostra. Un triomf meritori davant un gran rival, cuinat a partir de l’esforç i el compromís de tots, i que fomentàrem d’alegria en acabar els quaranta minuts. Hem de donar l’enhorabona a tots els jugadors i animar-los a continuar volent millorar dia a dia com a equip i individualment. Per aquest ordre.