Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 19 setembre 2024
El Balear masculí escala fins a la segona posició de la lliga

Molt bon bàsquet, el viscut aquest passat cap de setmana al club. El Balear masculí va sumar la vuitena victòria consecutiva a la lliga i finalitza la primera volta de la competició escalant fins a la segona posició del seu grup.

A més, grans partits sense premi del Júnior masculí de Lliga Interilles davant el CTEIB i del Mini masculí A de Lliga Especial a la pista del complicat La Salle Palma A.

Menció especial també a les victòries del Sènior femení de Lliga Insular per continuar liderant la classificació i de l’Infantil femení a casa per continuar invictes aquesta temporada.

CATEGORIA MINI

SCD HISPÀNIA A 72
IFORAVILA KM GRUP A 66
Primer partit de la segona fase del Mini femení A contra SCD Hispània A, rival que ja coneixíem. Partit molt emocionant fins al final, en què les jugadores felanitxeres aconseguiran anar de menys a més. Aquest es posà complicat durant el començament del quart temps, quan el marcador marcava un menys 15. Les nostres se saberen reposar i amb un molt bon cinquè quart poguérem reduir la diferència a tan sols 4 punts. Darrer quart amb molta intensitat i amb jugadores amb capacitat d’anotació que no pogueren fer valer aquest avantatge, finalitzant el partit amb un marcador de 72-66 i victòria per a les locals.

LA SALLE PALMA A 101
IFORAVILA FUSTER & FUSTER CONSTRUCCIONS A 86
Derrota del Mini Masculí A a la pista de La Salle Palma, un dels gallets de la categoria, en una nova jornada de la Lliga Especial.

Una sortida en tromba dels nostres (0-9 d’inici i 9-20 el primer període) deixava clar que no estam a aquesta lliga per ser la Ventafocs i que venim a plantar cara a qualsevol equip. Amb una defensa intensa i amb valentia per atacar l’un contra un, arribàvem al descans amb el marcador ajustat (48-43). Alguns jugadors locals es carregaren ràpidament de faltes i nosaltres vàrem saber aprofitar-ho a l’hora d’atacar. Al cinquè període els col·legials es feien valer i disparaven el marcador (91-66). Però el darrer quart tornava a ser nostre (10-20), i acabàrem així amb una derrota, però amb la sensació d’haver fet un bon partit, competint de tu a tu contra un dels millors equips de la categoria.

CATEGORIA INFANTIL

IFORAVILA TRÀNSFERS NICOLAU 56
CB COLONYA POLLENÇA B 44
Victòria de l’Infantil femení en un partit molt més complicat del que pot indicar el marcador final. L’equip rival demostrà ser un equip molt complet, en què totes les jugadores tenien molt bones capacitats. Les jugadores visitants varen venir amb moltes ganes de jugar, defensar intensament i imposar el seu ritme durant gran part del partit.

Nosaltres, això no obstant, vàrem pecar d’excessiva desconcentració, nirvis i falta d’actitud positiva, cosa que, sens dubte, ens varen condicionar. Tot i això, les jugadores locals varen aconseguir fer un esforç per finalment trencar el partit en el darrer quart.

CE SANTA MÒNICA B 65
IFORAVILA CONSTRUCCIONS I REFORMES VIVES B 26
Partit del nostre Infantil masculí B a la complicada pista de Santa Mònica.

Bon partit dels nins, malgrat el resultat, en què la diferència física es va notar molt. En atac, en alguns moments ens va faltar jugar un poc més en equip i saber quan era una bona opció per tirar o per donar una passada més. En defensa, vàrem tenir algunes errades defensives greus per falta de concentració.

Només queda continuar fent feina per millorar dia a dia.

CATEGORIA JÚNIOR

IFORAVILA INTUROTEL 62
CTEIB BÀSQUET 84
Tornada a la competició del Júnior masculí de Lliga Interilles amb derrota davant un molt complicat CTEIB Bàsquet. Partit notable de tot l’equip, competint de tu a tu a un dels millors conjunts de la categoria fins a l’apagada general al final del tercer quart. Un 46-49 en el minut 29 reflectia la gran feina que estava fent l’equip dins la pista: seriosos en defensa i molt valents de cara a cistella.

Només els petits detalls no ens han deixat anar per davant en el marcador fins a aquest moment del partit. A partir d’aquí, desconnexió total de l’equip, en què s’ha ajuntat una sequera en atac, mentre que les moltes individualitats dels visitants han sortit a relluir dins pista per encaixar un parcial de 0-21 que ens ha condemnat a sumar la primera derrota d’aquesta fase, que es presenta molt exigent.

LLIGA INSULAR FEMENINA

CB SANTA MARIA 39
IFORAVILA ASSESSORIA BORDOY 44
Victòria del Sènior Insular femení a la seva visita a la pista del CB Santa Maria. Algunes baixes per lesió o per absències ens feien afrontar el partit amb només vuit jugadores. La primera meitat fou profitosa: tret dels primers minuts un poc descontrolats, agafàrem ritme i aconseguírem una renda de 10 punts que fou decisiva, ja que a la segona meitat les de Santa Maria ens endossaven una sèrie de triples consecutius, que, sumats als (massa) tirs lliures concedits, ens posaven a contratemps en els dos darrers minuts del partit, però poguérem controlar la situació i sumar una nova i important victòria.

LLIGA ESCRIBANO BALEAR

IFORAVILA CONSFUTUR 69
CB COLONYA POLLENÇA 60
Victòria en el darrer partit de la primera volta del Balear masculí davant el CB Colonya Pollença, en un partit complicat just després de la tornada de festes que va servir per veure si havíem estat capaços de mantenir el ritme de joc que dúiem desenvolupant i de mostrar la part física.

El partit no fou el més vistós de la temporada, però ens arribàrem a adaptar a un joc molt rocós. La feina defensiva fou més important en aquesta ocasió, i d’ella en vàrem treure profit.

Al segon temps dominàrem més el joc, i això ens va fer agafar distància. Als darrers minuts es va poder controlar correctament la situació, i arribàrem a un final tranquil per sumar una nova victòria.

Lamentam la lesió d’en Miquel Llobera, a qui desitjam una ràpida recuperació.
Enhorabona pel partit i molta força per al que vendrà!