setmanari d'interessos locals

Dijous, 19 setembre 2024
L’equip júnior femení, subcampiones de la lliga preferent

Cap de setmana de moltes emocions i esperat amb moltes ganes per a tota la família del Club Bàsquet Joan Capó en general i pels equips Sènior femení, Sènior masculí Insular i Júnior femení en particular.

Era cap de setmana de Final A 4, on estava en joc pels tres equips accedir a les finals de les seves competicions. Les notes positives foren les victòries del Sènior femení i Júnior femení a les semifinals divendres a Felanitx en un Guillem Timoner ple fins a la bandera, tot i que el Júnior femení va caure a la final el mateix diumenge a la pista de les primeres classificades.

Per la seva part, el Sènior masculí de Lliga Insular afrontava un partit molt exigent a la pista d’Àgora Portals per intentar accedir a la final que, al final, no va poder ser amb derrota a la pròrroga.

CATEGORIA MINI

Darrers partits de la temporada per al Mini femení Iforavila – Mallorca House Rent i penúltim per al Mini masculí B Iforavila.

L’equip femení entrenat per Catalina Rigo va sumar la victòria en el darrer desplaçament a la llunyana pista de Sóller davant el Joventut Mariana en un bon partit per tancar una temporada amb nota. (44-58)

Per la seva part, l’equip de Pere Mascaró va caure a la pista d’un més físic CB Campos en una nova demostració d’esforç i lluita pels nins de Felanitx.

CATEGORIA INFANTIL

Darrer partit a casa de l’equip Infantil masculí Iforavila – Enersib SL a Felanitx davant el CB Andratx, líders intractables de la Lliga Preferent. Partit dominant en tot moment pels andritxols que posaren damunt la pista una exhibició de bàsquet que poc pogueren rebatre els nostres nins. Tot i això, bones sensacions pels nins de Marc Hernández i Manolo García que no dilueix la gran feina que han fet durant tota la temporada. (22-73)

L’equip Infantil femení B Iforavila – Trànsfers Nicolau va caure a la seva darrera visita de la temporada a la pista del Bàsquet Sineu. L’equip del Pla de Mallorca va dominar en tot moment en el marcador, però les nines de Neus Pou no es donaren per vençudes en cap moment i veneren molt cara la derrota. (43-22)

CATEGORIA CADET

Doble jornada per l’equip Cadet masculí B Iforavila – Accés Balear. Dijous visitaren la pista del Bàsquet Calvià en un partit que es va complir amb el pas dels minuts per decisions externes al joc. Al final, l’equip sumà una victòria de prestigi en una pista complicada. (53-56)

Diumenge jugaren el darrer partit de la fase regular a Felanitx davant els companys del Bàsquet Artà en un partit on tornaren a mostrar tot el potencial ofensiu que tenen a més de desplegar un joc molt dinàmic i entretingut. (99-45)

Doble jornada i doble victòria per acabar d’assegurar la primera plaça del seu grup i el factor pista per la Final A 4 del proper cap de setmana del 17 i 18 de juny.

El Cadet femení Iforavila – KM Grup va caure a la seva visita a l’UGUI Arena de CB La Salle Palma. Les nines entrenades per Antoni Maimó no ens deixen de sorprendre en aquest tram final de temporada i lluitaren per la victòria en un partit de màxima igualtat que es va decidir a la pròrroga. Al final, les ciutadanes, molt més encertades al temps extra, deixaren la victòria a casa tot i la lluita intensa de les nostres nines. (70-61)

FINAL A 4 – JÚNIOR FEMENÍ

Cap de setmana molt esperat i intens per a les nines del Júnior femení Iforavila – Ramaders Agrupats. S’havien guanyat el dret a disputar-la i tenien el factor pista pel primer partit de semifinals.

Divendres capvespre el Guillem Timoner es va vestir de gala per animar a les nines de l’entrenador santanyiner Maxime davant el Joventut Mariana.

Partit dominat durant els 40 minuts davant un equip molt intens i molt tancat en defensa. Al final, l’encert exterior i el ritme ofensiu decantaren la balança cap a les nines de blau-cel i pogueren certificar la classificació per la final de diumenge a Sa Indioteria. (47-30)

Diumenge era el gran dia, les nines s’havien guanyat estar a la final només 48 hores abans i prepararen el partit amb moltes ganes i molta motivació. La fita era complicada, jugar a casa de les primeres classificades, CB Sa Indioteria.

El partit va començar amb intercanvi de cistelles, però a poc a poc les ciutadanes obriren una petita diferència que les nostres no pogueren acabar de retallar amb el pas dels minuts, tot i la lluita i l’esforç posat damunt la pista.

Al final, derrota a la final amb la sensació d’haver fet una bona temporada; d’haver fet una bona feina i d’haver lluitat fins al darrer segon. (57-48)

FINAL A 4 – SÈNIOR MASCULÍ

El Sènior masculí Iforavila – Const. Hlg de Sebastià Adrover afrontava un partit a tot o res a la difícil pista de Portals Nous, on estava en joc passar a la gran final del seu grup de Lliga Insular.

L’equip s’havia conscienciat per afrontar aquest partit amb garanties, amb un gran pla de partit i amb tots els jugadors extra motivats.

De fet, el pla de partit va funcionar durant 35 minuts, durant els quals els nostres jugadors dominaren quasi tots els aspectes del joc, anaren sempre per davant en el marcador i amb motiu. En els darrers instants del darrer període, l’equip visitant va saber gestionar millor el joc i castigar les errades dels nostres jugadors per capgirar la diferència i enviar el partit a la pròrroga.

En els 5 minuts extres, l’equip calvianer es va mostrar més encertat i va aprofitar-se del gran desgast físic dels nostres jugadors per endur-se’n finalment la victòria.

Acaba la temporada del Sènior Insular aquí, amb la sensació d’haver fet una gran feina i d’haver creat una família dins i fora la pista.

Enhorabona, jugadors, i enhorabona Tià. Toca descansar!

FINAL A 4 – SÈNIOR FEMENÍ

Era el plat fort de la jornada i tothom ho sabia. L’equip Sènior femení Iforavila – Àrids i Serveis Gravera Can Alou s’havia preparat amb molt d’esforç per afrontar el complicat partit de semifinals davant el CB Sa Indioteria, tercer classificat de la lliga.

Un Guillem Timoner ple a vessar, una afició que va animar fins al darrer segon i un autèntic partidàs de les jugadores d’Antoni Aulí.

La sortida en tromba de les locals amb un parcial de 20-2 decantava moltíssim la balança per intentar aconseguir la victòria, i és que l’equip s’ho va deixar tot dins la pista: ràpids contraatacs, moviment de pilota i una defensa espectacular per deixar les visitants amb només 2 punts els primers 10 minuts i els ànims molt tocats.

A partir d’aquí l’equip va saber gestionar la diferència en el marcador per controlar el partit la resta de minuts i sumar una victòria que classifica l’equip, enguany sí, per a la gran final de la Lliga Insular, una final que es disputarà el proper cap de setmana del 17 i 18 de juny i on hi haurà en joc el títol de campiones de Lliga Insular i una plaça per a la pròxima temporada a la màxima competició autonòmica, la Lliga Balear.