Dilluns, 16 setembre 2024
imatge durant el partit
Imatge durant el partit a es Torrentó- Mariona Caldentey

CE FELANITX: José Alfonso Tomas, Aitor Vergarachea, Ait Said (Antoni Beas), Julià Maimó, Rodrigo Pascual Cuenca, Monir Abdeselam El (Xavier Bordoy), Assane Ndiaye, Jaime Vidal, Juan Cifre, Jorge Cano i Sergio Sarmiento (Jesús Garcia).

GOLS: 0-1, min 19, James Davis; 0-2, min 34, Gerardo Bonet; 1-2, min 88, Julià Maimó.

ÀRBITRE: Francisco Vivas Páez, assistit per Pedro Pablo Pérez García i Joan Moragues Amengual. Mostraren targetes grogues als locals Ait Said, Julià Maimó, Monir Abdeselam, Sergio Sarmiento i Rodrigo Pascual, i als visitants Diego Martínez, Vinicius Amorim, Vicente Sabater, Bernardo Alomar i Gerardo Bonet. En el minut 89 fou expulsat per doble amonestació l’andritxol Pere Porcel.

Partit emotiu davant el líder, en què abans de l’inici es guardà un minut de silenci per la mort del soci número 1, Joan Forteza. En el primer temps l’Andratx va marcar la pauta del joc i els gols, mentre en la segona part el Felanitx es va estirar amb ocasions de Julià Maimó i Jaume Vidal. Finalment va poder acurçar distàncies i fer mèrits inclús per a l’empat.

No obstant això, aquesta és la tercera derrota seguida del Felanitx, que manté el vuitè lloc amb dotze punts. El conjunt de Paco Navarrete torna a jugar diumenge dia 21 a les 16 hores, ho farà al camp de Can Maiol de Sóller. Els sollerics són setens amb setze punts.