CE Felanitx

Alineació. Artigues, Salama (González), Monserrat (Fernández), Iniesta, Maimó, Roig, Rubio, Muntaner, Pou, Rotger i Alcántara.

Gols. 0-1, Pons, min. 11; 1-1, Pou, min. 50, i 1-2, Pons, min. 78.

Targeta groga per González.

El Felanitx ha començat la temporada 2024 – 2025 davant el fort Poblense, perdent. El Felanitx va jugar bé, amb força; partit molt igualat amb una primera part a la qual els visitants varen aconseguir avançar-se en el marcador en el minut 19. Després del descans, el Felanitx va reaccionar i va aconseguir igualar l’encontre, però quan faltaven onze minuts per al final, el poblense va tornar a marcar, el definitiu 1-2.

Aquest dissabte, el CE Felanitx es desplaça a la menor de les Pitiüses per jugar contra el Formentera.