Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 7 octubre 2024
El Balear masculí, diumenge migdia a Felanitx

Nou cap de setmana ple d’emocions on destaca el ple de victòries dels equips Sèniors. l’Insular femení per continuar invicte i liderant el seu grup, i els equips de Lliga Balear que sumen una nova victòria. El femení, després de superar a la pròrroga al Bàsquet Manacor, i el masculí, que encadena dues victòries en pocs dies després de superar a La Salle a domicili i al CB Joventut de Llucmajor a Felanitx.

A més, el Júnior femení i l’Infantil femení continuen comptant els seus partits per victòries.

CATEGORIA PREMINI

IFORAVILA – PROMOCIONS SON CONTE – CB MURO

Aquest dissabte vàrem rebre el CB Muro a la pista de Portocolom. Partit igualat i intens, un d’aquests que et mantenen amb emoció en tot moment, però dels més gratificants. El percentatge en encert no va ser dels millors, però la insistència en el tir i les ganes d’anar al rebot feren que la moral no baixàs en cap moment. Cal destacar que la defensa va millorant i es nota a l’hora de jugar.

CATEGORIA MINI

SCD HISPÀNIA A – IFORAVILA – KM GRUP A

Partit molt emocionant el viscut el passat dissabte a Palma, amb molta anotació per part dels dos equips i que es decidí cap al bàndol local. No tancar el rebot i deixar diverses oportunitats d’atac a l’equip rival ens castiga. errors impropis de les nostres jugadores que no es van veure en cap dels partits anteriors, però que setmana rere setmana treballam per polir. Molt content per l’evolució de totes les jugadores.

CATEGORIA INFANTIL

IFORAVILA – CONSTRUCCIONS I REFORMES VIVES B 10 – 60 BÀSQUET SON SERVERA

Des del primer minut l’equip visitant ens plantejà una pressió on fins al final del segon quart i principi del tercer ens va costar superar, on ens trobàvem amb una defensa forta al límit de la falta i no ens deixaven ni un mil·límetre d’espai. A poc a poc els nostres jugadors varen trobar la forma de poder superar-la. Per una altra banda, en l’àmbit defensiu ens costava la defensa de l’1×1 i a estones les ganes d’anar al rebot defensiu.

Ens queda continuar treballant als entrenaments i afrontar els altres partits.

Cal destacar la millora del balanç defensiu i el plus d’intensitat dels dos darrers quarts.

IFORAVILA – TRANSFERS NICOLAU 54 – 35 CB JOVENTUT LLUCMAJOR

Les nines de l’Infantil femení començaren el partit donant-ho tot, tant en atac com en defensa, acabant la primera part amb un nivell molt alt de bàsquet, caracteritzat per la concentració i la intensitat. Malgrat això, a la segona part vàrem pecar d’excessiva relaxació. Destaca la feina inicial feta per les jugadores i ens quedam amb la idea de la necessitat d’aprendre a competir tot el partit, independentment del resultat.

CATEGORIA JÚNIOR

IFORAVILA ALEIX FUSTERIA FELANITX 82 – 38 ÁGORA PORTALS

Sortida a pista molt fluixa on vàrem jugar el que l’equip visitant volia. un joc lent i amb una defensa molt fluixa per mor de la qual deixàvem rebre al rival amb molta facilitat i la nostra defensa de l’1×1 va deixar molt a desitjar.

A la sortida del descans vàrem sortir més activades i amb una intensitat molt superior al nostre rival i aconseguírem moltes cistelles de contraatac que ens varen permetre fugir al marcador.

Hem de millorar l’actitud, sobretot de cara a l’inici de partit i no ajustar el nostre nivell ni intensitat en funció de l’equip contrari. A més a més, cal destacar la capacitat d’ignorar aquesta mala sortida a pista i jugar al bàsquet que nosaltres volem a la segona part.

LLIGA INSULAR FEMENINA

IFORAVILA – ASSESSORIA BORDOY 64 – 59 BÀSQUET ARTÀ

La visita de l’Artà ja s’esperava com un partit dels d’haver de remar i ser constants. L’inici de 8-0 va ser un miratge i les artanenques varen recuperar aviat els punts fent servir el seu físic el qual ens costava contenir. Així i tot, rèdit de 38-30 al descans. La segona part va ser igualada, però als darrers minuts vàrem fer valer la nostra consistència quan elles empenyien de veres i aconseguírem una nova victòria. Continuam sumant i liderant el grup.

LLIGA ESCRIBANO BALEAR

BÀSQUET MANACOR 61 – 65 IFORAVILA – ÀRIDS I SERVEIS GRAVERA CA N’ALOU

La visita a Manacor va tenir tots els condiments d’un partit agònic amb una màxima igualtat que varen sofrir el públic que ens va acompanyar.

Vàrem tenir una sortida amb encert i la nostra defensa ofegava les contràries en el primer quart amb un 6-11 de parcial. En el segon, la tònica va continuar, però ja amb unes locals més ficades en el partit. El 13-17 de parcial ens donava un coixí de seguretat que vàrem dilapidar en el tercer amb la reacció local i els nostres pitjors minuts de joc ofensiu. La igualtat estava servida i en el darrer quart alternances en el lluminós amb molts de nirvis i poc encert amb resultat d’haver de jugar una pròrroga. En aquest temps afegit, el nostre físic i un poc la sort ens va fer dur la victòria cap a Felanitx amb uns minuts finals de màxima tensió per la igualtat en el marcador.

Quarta victòria per a les Balears femení que varen tornar a demostrar la seva infinita lluita en aquest partit.

CB LA SALLE PALMA 68 – 79 IFORAVILA – CONSFUTUR

Bona i merescuda victòria del nostre Balear masculí a Ciutat.

Després d’un primer quart dubitatiu, començàrem a carburar positivament. Des del segon quart ja fórem molt més sòlids, tant en atac com en defensa, i a poc a poc aconseguírem distanciar-nos al marcador, arribant a tenir fins a 20 punts de diferència. Al final, màxima pressió dels sallistes, però dominàrem bé els tempos finals.

Aquesta victòria serveix de premi per a un inici de temporada una mica complicat. Encara no hem pogut afrontar un partit amb la plantilla completa, però així com anam recuperant jugadors, queda patent que som un equip que ens necessitam tots.

IFORAVILA – CONSFUTUR 71 – 66 CB JOVENTUT LLUCMAJOR

Segon compromís en pocs dies del Balear masculí, aquesta vegada a casa per disputar la cinquena jornada de la lliga.

Partit d’altes emocions el viscut aquest diumenge migdia a Felanitx davant un intens CB Joventut Llucmajor. Partit de molt de nivell, d’aquells que fan afició que a més va deixar la victòria a casa.

Cap dels 2 equips va baixar la intensitat en cap minut i ja als darrers instants vàrem poder fermar el resultat obtenint una merescuda victòria en un igualadíssim encontre.

Enhorabona a tot l’equip. Veure que la feina dona fruits sempre és d’agrair i dona forces per continuar a aquest nivell. I també, per descomptat, moltíssimes gràcies al nostre públic que va tornar a omplir el Guillem Timoner. Vosaltres també sou part de l’equip l 1, 2, 3, conyac!