setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024
Participants del CT Felanitx

Nil Pallerols Andreu, campió de Mallorca benjamí

Aquest diumenge passat, a les instal·lacions de Futursport Balear, a Palmanyola, es va disputar el Campionat de Mallorca Sub-10 de primera i segona categoria, amb cinc participants del CT Felanitx. Eren els primers partits de competició de molts d’ells. Jan Pallerols va arribar als quarts de final a la categoria B i Xavier Mas quasi es va ficar a la final de consolació, però perdé en 3 sets molt ajustats.

Ara bé, el millor resultat va ser el de Nil Pallerols, que, després de guanyar a quarts de final Teo Escarda, va presentar les seves credencials per al campionat com a cap de sèrie núm. 2 del quadre. A semifinals es va desfer d’Álvaro Vargas i, a una final apoteòsica, molt igualada, sofrida, per la calor, per la pressió d’una final salvant quatre pilotes de partit en contra i després de dues hores i deu minuts de partit, amb el resultat de 2/4 5/4 (10-8) i 10/8 al súper tie-break, va guanyar a Martín Oliver, cap de sèrie 4. Amb aquest resultat obté plaça directa per al Campionat de les Balears i el respecte de molts jugadors d’algunes acadèmies i clubs importants.

Finalistes sub-10

Enhorabona, campió, a continuar fent feina, entrenar i gaudir del tenis. Força!

Campionat de Mallorca i Copa FTIB

Ja fa un parell de setmanes va començar el Campionat de Mallorca i la Copa FTIB per equips, amb els resultats següents:

Benjamí masculí A

CT Felanitx A 3, CT Pollença 0

Match Point 0, CT Felanitx A 3

L’equip format per Nil i Jan Pallerols, Miquel Nicolau i Martí Muñoz es col·loca primer de grup, a falta d’una confrontació amb l’Sporting TC.

Benjamí masculí B

AE San Cayetano 2, CT Felanitx B 1

L’equip format per Xavier Mas, Guiu Ramon i Jordi Julià va perdre en el dobles definitiu, molt ajustat 4/1 5/4 (7-4).

Infantil masculí

CT Sometimes 1, CT Felanitx 4

Bernat Bover, Isidre Albons, Adrià Amores i Gerard Garcia foren els elegits per jugar i guanyar aquesta eliminatòria a s’Arenal de Palma; bon resultat per esperar La Salle a la propera.

Cadet femení

CT Felanitx 1, Global TC

Derrota de les fèmines davant l’equip més potent i favorit per guanyar el campionat; l’equip format per Emma Barceló, Natalia Gallego i Lilly Wallpott passarà a jugar la Copa FTIB.