Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
Bon començament de camí

Primer cap de setmana d’octubre amb l’estrena del Balear masculí i del Cadet Especial femení a la competició, ambdós amb bones victòries en els seus respectius partits.

A més, continua la ratxa de victòries del Júnior femení i Infantil femení i millors sensacions del Cadet masculí B en el seu segon partit de la temporada.

Els pitjors resultats de la setmana són pels equips Infantil masculí i Balear femení, que continuen sense conèixer la victòria en aquest inici de temporada.

CATEGORIA INFANTIL

Iforavila Construccions i Reformes Vives 83

CB Joventut Llucmajor 17

La bona intensitat defensiva de les nostres jugadores va motivar nombroses recuperacions de pilota que es varen convertir en ràpids contraatacs. L’equip segueix en una línia ascendent de joc gràcies a la gran predisposició de treball per part d’aquest grup que va creixent dia a dia.

Iforavila Fuster & Fuster Construccions B 5

BC Santanyí 55

Primer partit dels nostres Infantils B a casa que va estar marcat des del principi fins al final per faltes de concentració per part del nostre equip, fet que ajudava que els visitants de cada pic s’allunyessin més al lluminós.

Ara ens queda continuar millorant aquestes faltes de concentració i sobretot entendre que, si comences malament un partit, s’ha de ser capaç de canviar el xip i acabar-lo de la millor manera possible.

Bàsquet Calvià A 87

Iforavila Assessoria Guillem Bordoy A 52

Primer partit fora casa de l’Infantil masculí A a la fase de Promoció amb una difícil visita a Calvià.

L’equip ha sortit intens i amb ganes de repetir el gran partit de la setmana passada i així ha estat els primers minuts, amb un gran intercanvi de cistelles i un ritme frenètic que ha duit a un 8-13 al minut 7. A partir d’aquí, l’equip local ha aprofitat les nostres errades en atac per córrer i capgirar el marcador ràpidament i anar escapant-se amb el pas dels minuts.

Nosaltres hem quedat embossats en atac a causa de la presència dels grans jugadors calvianers dins la zona i això ens ha condemnat a què cada cistella fos molt lluitada i sofrida. Mentre que en defensa, hem aguantat el millor que hem pogut les envestides d’un equip local intens que ens ha posat molts de problemes dins la pista.

L’equip ha donat la cara els 40 minuts i ha sortit satisfet i amb la sensació d’haver fet un bon partit, però també som conscients que encara tenim molta feina a fer i molt de camí per recórrer.

CATEGORIA CADET

CB Capdepera 74

Iforavila Aleix fusteria Felanitx 53

Molt bon partit dels nostres jugadors tot i el marcador final. Partit que va servir per començar a agafar sensacions, ja que jugaren molt agressius cap a cistella i aprofitaren les superioritats en el contraatac, unes defenses molt intenses i un gran domini del rebot.

Els jugadors competiren durant tot el partit i manteniren una distància de màxim sis punts al lluminós, però en el darrer quart nosaltres acabarem les forces i ens remuntaran el partit deixant un resultat final que no reflectia la feina ben feta durant 32 minuts. Tot i no ser suficient, jugàrem molt bé i ara només ens queda continuar fent feina per millorar i competir.

Iforavila – Nicolau Bus 78

Bàsquet Montuïri A 69

Partit amb majúscules del Cadet femení en el seu estrena a la Promoció davant un gran rival com és el Bàsquet Montuïri A.

Les nines han hagut de menester els deu primers minuts del partit per veure la classe de ritme i intensitat que demanda aquesta competició i aquesta adaptació ens ha fet sumar l’únic parcial en contra del partit (18-24).

A partir d’aquí, un canvi de mentalitat que s’ha materialitzat amb la visita al vestidor ha servit per agafar coratge i creure que podríem lluitar per la victòria, si aconseguíem corregir les petites situacions que ens perjudicaven dins la pista.

Al tercer quart, hi va haver un intercanvi de cops que ens va dur a capgirar el marcador al final del període, arribant al darrer i definitiu quart amb el marcador a 51-49. Els darrers 10 minuts varen ser esplèndids, sortirem amb gran encert exterior i una mentalitat i maduresa dins pista ens permeteren jugar els minuts calents i sumar una gran primera victòria davant un rival que ha venut molt cara la seva pell.

Encetam el camí amb victòria i estam molt contents per les jugadores, però ara toca continuar fent molta i bona feina per estar a l’altura tot l’any.

CATEGORIA JÚNIOR

CB Nord AIS Balear Alcúdia 46

Iforavila Ramaders 54

Partit difícil el viscut a la complicada pista del CB Nord. Va ser un partit amb moltes faltes que varen fer que el joc s’aturés massa estona, ja que ambdós equips varen tirar fins a quaranta tirs lliures. Un altre partit on el nostre poc encert va fer que es compliqués encara més la cosa i obligàs a les nines a defensar-se al límit, i això va provocar que les nostres acabassin amb un elevat nombre de faltes. Cal destacar que cada partit que passa les nines fan més equip i es nota a l’hora de jugar dins la pista i fora.

Afrontam la setmana de descans amb ganes d’entrenar i trobar aquest encert que ens ha de permetre controlar més els partits.

LLIGA INSULAR MASCULINA

CB Pollença 50

Iforavila Const. HLG 48

Sortida a pista un poc travada a Pollença a on al primer quart ens va costar molt trobar l’encert en atac i a la vegada patíem de desajustos en defensa.

Els locals agafaren una renda de fins a 12 punts fonamentada en el seu joc interior. A mesura que transcorria el partit millorava la confiança, l’encert en atac i sobretot millorava la defensa fins a recuperar i posar-nos per davant.

A falta de 12 segons la cosa estava un punt amunt i dos tirs lliures a favor. Fallàrem aquests dos tirs i en la defensa del seu atac, un refús descontrolat al darrer segon va permetre als pollencins un tir de tres que els entrà a tauler. Una pardalada grossa perquè ho teníem en les mans.

En fi, això és bàsquet… Llàstima perdre de tan poc aquests dos primers partits perquè estam entrenant bé i no ens ho mereixíem (o això pensam).

Continuarem treballant i segur que arribaran les recompenses!

LLIGA BALEAR MASCULINA

CB Consell 62

Iforavila Consfutur 84

Arriba l’estrena del Balear masculí a la Lliga Escribano. Enguany és un any ple de reptes per a nosaltres i sabem que serà una temporada complicada, però l’afrontam amb il·lusió i molt de coratge.

Així doncs, ja tenim la primera victòria i a més a fora camp. El partit no sabíem bé cap a on prendria i el primer quart fou igualat. Ja en el segon va ser quan agafàrem una bona renda gràcies al nostre encert i una mala defensa.

El tercer quart va ser el més fluixet, algunes males decisions ens feren precipitar i no atacar de forma adequada, també notàrem una certa relaxació defensiva a causa del resultat a favor.

Aquest és un dels nostres objectius, aconseguir ser més constants, regulars i jugar millor les diferents situacions i moments que sorgeixen en el partit.

Cal destacar que veiérem diverses jugades bastant espectaculars amb esmaixades incloses i bones accions col·lectives i individuals.

Tota una bona carta de presentació, encara que tenim ben clar que serà un any complicat, on se’ns posarà a prova constantment.

A continuar entrenant i aprenent, enhorabona, EQUIP!