Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 5 octubre 2024
Logo Bàsquet Club Joan Capó

El títol, irònic per a qui no l’entengui, defineix un poc el passat cap de setmana de bàsquet que vàrem viure al Guillem Timoner de Felanitx. I és que els dos partits oficials de categoria Júnior Interilles i Cadet Promoció es varen veure molt condicionats per les fortes pluges que varen caure damunt Felanitx dissabte capvespre.

En poc minuts, l’aigua va aconseguir entrar fins ben enmig dins la pista i impossibilità la represa del partit del Júnior masculí, que estava al descans i, per sorpresa nostra, diumenge capvespre, a les 16.00 h, la pista seguia pràcticament igual, fent que els nostres jugadors del Cadet masculí, juntament amb pares i mares, haguessin de llevar l’aigua de mala manera per, almenys, poder jugar-se el partit d’aquella manera.

És ver que la pluja que va caure damunt Felanitx va ser molt forta, però és una situació que ja hem viscut altres temporades i no ens permet dur a terme l’activitat normal del club d’entrenaments o partits.

CATEGORIA INFANTIL

Iforavila Assessoria Guillem Bordoy A 101

CB Joventut Llucmajor 33

Primer amistós dels nostres nins de l’Infantil masculí. Una bona prova davant un altre equip que competirà a Promoció com és el Llucmajor i que va servir per agafar coratge per l’estrena a la competició.

Des del principi, els nins aconseguiren dur el ritme del partit, molt verticals cap a cistella, amb grans accions individuals i molta defensa que va rompre el partit des del primer moment.

A la segona meitat, aprofitarem per posar pausa al joc i intentar aplicar algunes coses que hem entrenat aquests primers dies de pretemporada. Aquest dissabte, a Felanitx, primer partit de la fase de Promoció davant un Sa Pobla BC A que es presenta com un dels equips punters de la categoria.

CATEGORIA CADET

Iforavila Grimalt Piezas de Hormigón A 58

Bàsquet Ciutat d’Inca A 66

Cal ressenyar, en primer lloc, les condicions de la pista amb què ens trobem en arribar al Pavelló. La pista es trobava amb grans tolls, provinents de la tempesta del dia anterior, que impossibilitaven la disputa del partit. Gràcies a la col·laboració de dues mares de l’equip i la disposició de l’encarregada de recepció (na Noèlia), a més de la col·laboració dels jugadors a assecar la pista amb papers de periòdics, es va aconseguir iniciar el partit.
L’equip local, a causa del treball que varen fer a condicionar la pista, no va poder realitzar la mentalització prepartit per començar la trobada amb les condicions òptimes, com tampoc un escalfament correcte.

La falta de mentalització de l’equip local a causa dels problemes amb la pista i la sortida en tromba de l’equip visitant va marcar una diferència de nou a zero a favor dels visitants, aquesta diferència va marcar tota la trobada. Així i tot, l’equip local va retallar distàncies. Però va ser en el darrer quart quan el conjunt local va reaccionar i va escurçar les majors distàncies que no varen ser suficients per a esbandir l’avantatge inicial de l’equip visitant.

LLIGA JÚNIOR INTERILLES

Iforavila Ladrillerías Mallorquinas SA 31

Club Sant Josep B (Minut 20) 32

Debut a casa del Júnior Masculí, ambient de bàsquet al Guillem Timoner, però la pluja només va deixar que es jugassin vint minuts del partit.

L’inici de partit fou dominat clarament per les defenses dels dos equips, provocant imprecisions en atac i errades en el tir. Passats cinc minuts el lluminós reflectia un pobre 4-6. Al segon període aconseguíem un màxim avantatge de cinc punts, però els ciutadans reaccionaven i se n’anaven per davant al descans.

A la sortida de vestidors, ens trobàrem la pista inundada a causa de la forta pluja que queia en aquell moment.