Dissabte, 5 octubre 2024
El CE Felanitx celebra la victòria a Lloseta

Alineació. Lluís Artigues, Ignacio Salama, Alejandro Iniesta (Aley N. Rodríguez), Julià Maimó (Àngel Saugar), Joan Roig (Carlos González), Nico Rubio, Bernat Muntaner, Toni Pou, Carles Fernández (Sergio Contreras), Alejandro Martínez i Federico Daniel (Juan José).

Targetes: Cinc de grogues per Daniel, Muntaner, Maimó, Salama i Pou.

Gols: 0-1, Joan Roig (minut 47). 0-2 Julià Maimó (minut 71). 0-3 Julià Maimó (minut 75) i 1-3 José A. Gálvez (minut 90).

Tercer partit i primera victòria davant un llosetense que va plantar cara. Un gol de Joan Roig i dos de Julià Maimó varen donar l’alegria al conjunt felanitxer, que aquest dissabte a les 18 hores rep al Campos; un partit de rivalitat comarcal.

PREFERENT REGIONAL

Derrota. CE s’Horta 0, Can Picafort 1

Després de l’empat a la primera jornada, a aquest segon partit, a casa, al camp de sa Lleona, el S’Horta no va poder aturar el Can Picafort, que es va endur els tres punts en joc.

Dissabte el S’Horta visita el difícil camp del Murer.