· 8 ous mitjancers
· 4 patates vermelles
· 2 tassons de tomàtiga frita amb ceba
· 75 g de soja texturizada
· 50 g de formatge maonès ratllat
· Una cullerada de pebre bord
· Una culleradeta d’ all en pols
· 1 tassó de brou de verdures
· oli verge
· sal
Preparam la soja textuarizada, dins una escudella petita, amb un rajolí abundant de salsa de soja i un tassó de brou de verdures. Hi afegim l’all en pols i el pebre bord i remenam bé. Ho deixam reposar uns vint minuts, escolam l’excés de brou i reservam.
A continuació pelam les patates i tallam a rodanxes no gaire gruixades i les fregim fins que siguin blanes. Batem la meitat dels ous i els afegim les patates amb un polset de sal; i feim dues truites a una paella petita amb un poc d’oli. En reservam una i l’altra la posam dins una greixonera a mida.
Batem la resta dels ous, hi afegim la soja textuaritzada i feim una tercera truita amb aquesta mescla, la posam dins la greixonera on teníem l’altra truita i a continuació posam l’altra truita al damunt i cobrim amb tomàtiga fregida amb ceba.
Finalment repartim el formatge ratllat per damunt i enfornam uns minuts a bona temperatura fins que el formatge sigui fos. Servim calent.