18.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024

El de Felanitx és el quarter de l’Estat on proporcionalment hi ha més dones: un 60 %

Dissabte passat la Guàrdia Civil va celebrar la festa de la seva patrona, la Verge del Pilar. Com és costum, els guàrdies del quarter de Felanitx ho commemoraren amb una missa a l’església parroquial, i posteriorment, amb un acte al pati del quarter, al qual varen assistir regidors de l’Ajuntament, membres de la Policia Local, de Protecció Civil i del Jutjat de Pau, a més de familiars i amics dels guàrdies.
En els parlaments, la batlessa feu esment de la coordinació entre Policia Local i Guàrdia Civil durant les festes i principalment el dia de Sant Agustí. El gran dispositiu va ajudar que no hi hagués incidents greus, i que les festes transcorreguessen amb normalitat.
Respecte als robatoris, el nostre terme està dins els marges habituals i no s’ha detectat cap punta aquests darrers mesos, exceptuant els de Sant Salvador i les zones de platges esmentats fa unes setmanes a aquest setmanari.
El brigada en cap del quarter és José María Estévez. Actualment la plantilla es troba en un molt bon moment quant a places, amb prop de trenta efectius. Hi ha hagut anys que han estat molt manco.
Com a curiositat cal esmentar que el de Felanitx és el quarter de tot l’Estat que proporcionalment té més dones guàrdies; amb un 60 % de la plantilla.

darreres notícies

et pot interessar