17.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 5 octubre 2024

Sis ajuntaments de Mallorca cediran sòl als promotors perquè construeixin habitatges de lloguer a preu limitat. La cessió del sòl durarà probablement setanta-cinc anys, que és el màxim legal permès, i després d’aquest període els pisos seran de titularitat pública. 
Entre els sis municipis que s’hi han adherit hi ha Felanitx. La Sala cedirà un solar d’uns mil metres quadrats situat al carrer Tintorera de Portocolom, a la urbanització La Fe, quasi davant el dipòsit de l’aigua. 
En aquesta iniciativa del Govern balear només s’hi han sumat ajuntaments amb batles del PP, però el Govern assegura que manté converses amb altres municipis perquè s’hi sumin i així poder crear més habitatge de protecció.
L’estimació global per a totes les Illes és que es crearan prop de 1.800 habitatges, de preus assequibles i per a ciutadans residents. La seva construcció començarà l’any 2026.
A aquest solar del Port està previst que s’hi puguin fer cinc habitatges destinats a lloguer per a joves, per a menors de quaranta anys. 

darreres notícies

et pot interessar

Sèrie Sebastian Bergman