17.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 5 octubre 2024

L’artista felanitxer Miquel Barceló va inaugurar divendres passat la seva primera gran exposició a Alemanya, concretament en el Küppersmühle (MKM) el Duisburg. Es tracta de Vida i mort, la primera mostra individual del pintor al país germànic; una mostra que tal com explicàvem la setmana passada va acompanyada d’una segona exposició a Colònia comissariada pel també mallorquí Enric Juncosa. 
Entre els molts convidats que assistiren a l’acte inaugural, hi acudí la presidenta del Govern balear, Marga Prohens, que definí a Barceló com “el nostre artista més internacional, una figura central de l’art contemporani, reconegut i admirat a tot el món. Perquè quan parlam de Miquel Barceló, parlam d’art en majúscules”.
La mostra Vida i mort està formada per una selecció de més de setanta quadres, ceràmiques i peces de la col·lecció personal de Miquel Barceló, “un viatge no només per la seva obra, sinó per la seva vida”, ha afirmat. L’exposició demostra una vegada més que qualsevol element sota el pinzell o les mans de Miquel Barceló es transforma en un símbol únic i més profund.
La presidenta Prohens va posar en valor la feina de Barceló i el va descriure com “l’ambaixador de les Illes Balears a tot el món”. 
Dissabte, Barceló inaugura la segona exposició, Peixos i flors, a la Böhm Chapel —l’església de Santa Úrsula— a Colònia.

darreres notícies

et pot interessar

Sèrie Sebastian Bergman