17.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 5 octubre 2024

Arriba una nova edició —i ja en fa deu— de la Felanitx Tech Weekend, que farà que el cap de setmana de l’11 al 13 d’octubre Felanitx es torni a convertir en l’epicentre de la innovació i la tecnologia; consolidant-se com un referent a les Illes Balears per a la promoció de la cultura digital i la innovació tecnològica, oferint un espai de trobada únic per a professionals, aficionats, infants i joves.
Tota aquesta activitat és organitzada per un grup de voluntaris, tots ells professionals de l’àmbit de les tecnologies i la comunicació, i amants dels videojocs que, a més, per aquesta edició han fet una gran tasca de recerca sobre l’evolució dels videojocs de carreres. Tot això s’exposarà a la Zona Retro preparada per aquesta edició. Però la Felanitx Tech Weekend compta amb quatre grans eixos que abracen diversos aspectes del món tecnològic:
LAN Party: Un espai dedicat als amants dels videojocs i la connectivitat, on els participants podran competir i compartir experiències en xarxa. En aquesta edició el motor de la LAN Party és la realitat mixta, que consisteix a combinar mons virtuals amb el món real (físic) en temps real. Aquesta combinació permet crear nous espais en els quals interaccionen tant objectes com persones reals o virtuals.
Espai de Formació: la temàtica d’aquesta edició serà la intel·ligència artificial. L’especialista en IA Juanmi Sastre (Digital Project Manager/020) durà a terme la conferència “Intel·ligència artificial per a la vida real “. Aquesta conferència tendrà lloc el dissabte 12 a les 10 h per un públic adult i després a les 12 h s’adaptarà a un públic adolescent.
Felanitx Tech Kids: És un espai per als infants i joves que enguany serà obert a tothom sense necessitat d’inscripció prèvia. Els més petits podran gaudir d’un espai interactiu on descobrir, crear, dissenyar, interactuar i fomentar l’esperit de la innovació tecnològica des de ben joves. Aquest espai estarà obert el divendres de 18 a 20 h, i el dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.
A més, serà la seu de les Màster Finals de la Lliga Tramuntana Wannahop, la primera lliga d’esports electrònics de les Illes. Els millors jugadors de Valorant, League of Legends (LOL) i Teamfight Tactics (TFT) competiran per ser els millors de les Balears. Les partides seran retransmeses en una pantalla gegant i cada partida comptarà amb comentaristes especialitzats en esports electrònics com Espiral, StepaJoana, Wetore i 2BNICE. 
A més disposarà d’un torneig de Brawl Stars coordinat pel jugador professional per Team Hmble Tomeu Vadell, BosS, classificat al top 1 d’Europa al Mundial, que assistirà a les finals que es disputaran a Finlàndia de l’1 al 3 de novembre. El torneig estarà obert a tothom a partir dels deu anys. Serà el divendres 11 a les 20 h.
Més informació i inscripcions: http://felanitxtechweekend.com/

darreres notícies

et pot interessar

Sèrie Sebastian Bergman